Nämäkin (otukset) haluavat jakaa "ajatuksensa"

  • lindagee

Joo..aika vaikea tosin jaella näitä VÄÄRÄLLÄ päällä ajateltuja, koska niissä ei ole kauheesti ns. filosofista substanssia, mutta kuvastaahan nekin varmaan jotain aspektia nettitouhusta, joten JAKAKOOT NYT SITTEN

Tämä kirjoittaja sirpa.saarinen@hotmail.com on ilmeisimmin kekseliäästi ottanut naismaiselta kuulostavan mail-osoitteen. Voimme viestinnällisestä sisällöstä kuitenkin päätellä hänen kenties olevan mies:

"ISO HÄPEÄ
kävellä kanssasi kaupungilla? Kyl ihmiset nauraisi. Komea pitkä mies kuten minä ja Sinä lehmä"
tai
"MENNÄÄN LAVATANSSEIHIN
Niin ihmiset saa nauraa. Minä komea, kaunis, hoikka mies ja ISO IITA"

Hoikka mies S. oli erehtynyt laittamaan etunimensäkin tuohon, mikä ohjailee jo oikeille jäljille. Ahaa, siis sittenkin jo joskus muinoin alkumetreille hyytynyt kirjoittelun yrittäjä, joka ei onnistunut olemaan riittävän kiinnostava niin että minkään sortin tapaaminen olisi ikinä toteutunut. TUOKO on nyt sitten oivallinen tapa saada jonkinlaista sisäistä kompensaatiota? Sitäpaitsi komea, kaunis, hoikka mies keksisi varmaan muutakin tekemistä kuin kroonistuneen nettivittuilun, jos hän olisi VIISAS. No, kaikkea ei voine vaatia samalle hemmolle, kun on jo annettu komeus, kauneus ja hoikkuus.

Oli miten oli, niin vanhassa iskelmässä kerrotaan "...ISOHAN se Iita on...", ja kun viimeksi kuulin tuon ko. rallin radiosta, niin hämmästyksekseni siinä mainitaan Iitan painokin eli sen arvellaan olevan 113 kiloa. Siis reilusti rehevien naisten sarjassa oli Iso Iitakin aikoinaan :))
***
Mutta pahasti HARHAAN osuu tämä ilkelyn yrittelijä:

"IKIROIKKUJA NETISSÄ
Miehet ei Sinusta piittaa vitun vertaa"

VITUN vertaahan ne nimenomaan piittaisivatkin, mutta MINUN kohdallani se ei itseäni inspiroi. Pilluscoutit njet. Kyllä ne saa skodattua pimpslooraa (ainakin illan/yön hämyisimpinä hetkinä humalatilojen yltyessä) vaikka baareista tai muista mestoista. Miksi vaivaannuttaa itseään seurassa, jossa KUMMALLAKAAN ei ole niin minkäänmoista mielenkiintoa olla.. Turhuutta, sanon ma!

Näiden kielteismielisten kirjoittajien toiveskenaario ilmeisesti olisi se, että tukevampi ihminen tulkittaisiin automaattisesti niin vastenmieliseksi ja typeräksi, ettei kukaan kiinnostuisi. Ei ole MINUN missioni sinänsä valotella asioiden todellista laitaa, mutta kyllä se taitaa olla niin - ja onkin - että vuosien varrella aikapulan tms. syiden takia jo ihan kiinnostaviakin netissä kohdalle tulleita vastaajia on satoja jäänyt tapaamatta, satoja tullut tavattua - ja sitten jopa TUHANSIA epäkiinnostavan tai karkean tai suoraviivaisesti naintihakuisen avauksen heittäneitä on pitänyt jättää kokonaan noteeraamatta. Eikä se ole MINUN ansioni tai vikani. Se vain on niin.

Jotenkin oudoksuttaa, että painotus on niin kovin tukevasti tossa PAINOSSA. Harva vastaaja on yksinomaan SEN takia minua lähestynyt tai toisaalta jättänyt lähestymättä. Kokonaisuus ja persoona ja ajatusmaailma on tuntunut olevan tärkeintä, minkä olen ilolla pannut merkille. Ei ole oikeastaan mitään tarvetta kehua että "sekin niin ja niin komea nuorehko heppu ehdottelee tapaamisia", vaikka ehdotteleekin. Eihän sekään ajattele, että "en mä tätä voi tehdä kun olen näin vitun komeakin". Hehehe.

Kirjoitettaessa soi "Juha-Pekka Lehti, mihin vielä ehti" - kuten JL:n mutsi aina sanoi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus