Päivän kootut horottelut

  • lindagee

Woehan Wee...miksen VOISI kirjoittaa syvällisemmistä aiheista kuin näistä, joiden syväluotaus tulee lähinnä persiin pohjasta, mutta sitähän sitä pitää tilitellä, mikä on ylinnä mielen päällä.

Elämä & sattuma onnekseni annostelee sillai osuvasti näitä uhmakkaisiin teineihin äkkiarvaamatta törmäämisiä, ettei niitä osu sentään ihan joka viikolle. Huomaan, että paussin aikana olen jotenkin ehtinyt alustavasti valmentautua - niin että kun huuto kajahtaa ajaessani puiston ohi pyörällä, sanat sujahtavat suustani ulos samalla sekunnilla, eikä minun tarvitse pysähtyä ja kaarrella penkillä istujia uhkaavan näköisenä. Tänään huutelun teemana oli taannoiseen välikohtaukseen viitaten: "Soitatko vitun muija vittu taas kytät paikalle?!" Ja vastauksena sinkoan realistisen toteamuksen: "Et SINÄ ole niin kiinnostava. Yksi teinihoro ei erotu tuhansista mitenkään." Auts, KARKEATA LIIOITTELUA, koska tämänkokoisessa kaupungissa ei ole edes yhteensä tuhansittain teinihoroja. Noh, ylinopea reagointi ei jätä varaa hienosäätöön...

Jos oisin ennustaja, olisin vastakommentin osannut veikata. Tietyssä vaiheessa mimmien sanavarasto on suppea, joten sieltä irtoaa vain tiettyjä ilmaisuja. "VITUN LÄSKIPERSE" on mun mielestä kaikkein huonoin, koska se on niin moneen kertaan käytetty ettei se ole enää tehokas. Jos sen tarkoitus oli VAIENTAA minut, niin sekin meni pieleen. Looginen vastaheitto tohon olisi tietysti ollut "Pidä sinä vaan huoli OMASTA perseestäsi" - mutta spontaanius heittikin hetken mielijohteesta suustani ulos tuhman ja ruman kuuloisesti: "MITÄ TÄÄLLÄ AIKUISILLE HUUTELET KUN SANAVARASTO EI SIIHEN RIITÄ. MUTSISKIN OLI HORO, JA TULOS ISTUU SIINÄ PENKILLÄ!" Eihän tuollaista saa huudella, jumalauta.
***
Mielenkiintoista oli myös oma jälkireagointini. Päästyäni tilanteesta hieman etäämmäs ja asioimaan kiskalle, en ollut raivokkaassa tilassa, vaan minua rupesi huvituttamaan ja suorastaan naurattamaan. Siis ennen muuta toi oma täysin typerä loppuvetoni. Mistähän kumman lähteestä toikin oikein putkahti ilmoille..? Toisena jälkiseurauksena huomasin suhtautuvani torilla notkuvaan mopokansaan suopeasti, koska heidän kovaääniset puheensa sentään ovat kilttejä niihin nihkeän ilkeisiin misuihin verrattuna. Heitä on kolme, ja menossa ilmeisesti joku keskinäinen kisaus siitä kuka nyt tänään uskaltaa huutaa kovimmin läskiä tai huoraa...
***
Huom! Ennen mahdollisen lukijan mahdollista närkästymistä haluan sanoa puolustuksekseni, että mulla on ihan papereihin präntättynäkin arviointeja persoonallisuushäiriöistä, jossa "impulsiivisia ja epävakaita piirteitä". Ja sitten vielä se tosiasia, etten koskaan missään mitenkään ole LUVANNUT aikuismaista tai kypsää tai maltillista käytöstä, etenkään ärsytettynä. Meriitiksi voisin laskea sen, että yleistä suuren enemmistön käytöskoodia vastoin huutelen SELVINPÄIN. Siinäpä onkin jo syy antaa selkeäsanainen diagnoosi "Hullu se on". Humalassa joku toiminta on "normijuttua", selvinpäin tehtynä mielenvikaista. Tietyssä ikävaiheessa toi perusasenne on raudanlujana takaraivossa; ja kaikkien ketä se kiusaa, täytyy vaan malttaa ootella ne ratkaisevat parisen vuotta, joiden kuluessa asenne sulaa/muuttuu/vaihtuu/miedontuu. Teinithän eivät vielä edes tiedä, että (heillekin) väistämättä käy niin.

3 kommenttia

Dia

23.8.2011 03:03

Oo vaan sellainen ku oot. Tätäkin merkintääsi oli mielenkiintoista lukea.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

23.8.2011 21:58

Kiitos Diablesse. En mä MUUNLAINEN voisi ollakkaan, koska en jaksaisi ryhtyä toisenlaiseksi valmentautumaan. Sensijaan SITÄ mitä eräs (kovissakin v-tyylin sananvaihdoissa karaistunut tuttavani pk-seudulta) tuttavani suositti seuraavalla kerralla kuittaamaan huuteleville teineille, en viitsi tähän edes kirjoittaa, koska SE on jo..ööö... niillä rajoilla, että alkaa olla painokelvotonta. Senverran tehokas tokaisu olisi kyllä, että taidanpa joku kerta testata.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus