Rehnilät vs Stubbilat

  • WilleWau

Näissä presidentinvaaleissa ei taida olla äänestäjille tarjolla grillimakkaraa, hernerokkaa eikä hot-doggeja? Ja jos on, niin vinkkinä kannatan sitä, että esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota sairauksien takia noudattavien äänestäjien tilanteet huomioidaan vaalitilaisuuksien tarjonnassa. Näin yhdenvertaisuus toimii myös presidentinvaalien tarjoiluissa esimerkillisesti.

Isoissa taajaamissa erilaisia presidenttiehdokkaiden kampanjakahviloita on jo avautunut. Kokoomuksen vaalivankkureita on ajettu sisätiloissa toimivien Stubbila-nimisten vaalikahviloiden yhteyteen. Toivottavasti myös teen ja kaakaon ystävät on otettu tarjoiluissa huomioon.

Mielenkiintoista seurata, minkälaiset pakkaskelit lähiviikoiksi osuvat. Sisätiloissa toimivissa kampanjatilaisuuksissa osataan varmasti toteuttaa tarvittavat toimenpiteet terveysasioiden suhteen.

Isojen jalankulkijavirtojen äärellä huomasin tämän Olli Rehnin vaalikampanjaan liittyvän sisätilan Helsingissä. Ovet olivat illankähmyssä jo suljetut. Joten tyydyin ihailemaan lasiseinän takaa avautuvia sisänäkymiä; muiden kuvia näpsivien ohikulkijoiden kanssa.

Rehnilä RR-vaalisaluuna? Vaiko vaalikahvila?
Rehnilä RR-vaalisaluuna? Vaiko vaalikahvila?

Kuulin jonkun sanavalmiin ohikulkijan huudahtavan, että "kato Rehnilän isäntä Olli!" ja sen perään, että "eikun sehän on vain Ollin pahvihahmo - ihan kuin kot`kylän serihvi!".

Mielestäni tuo kuvassa olevien "vaalisaluunan" ovien R-kirjaimet voivat tarkoittaa Rehellisyyden Revolution (= mullistus). Jolloin ne voivat ollat Olli Rehnin kampanjan suuri mahdollisuus voittoon. Ja keskustapuolueen uuteen tulemiseen. Tai sen raunioille perustettavan uuden puolueen rakettimaiseen nousuun.

Nimittäin. Kovimman haasteen keskustapuolueen ja presidenttiehdokas Olli Rehnin valitsijayhdistyksen eli Tasavallan parhaaksi ry:n suuntaan on esittänyt perussuomalaisten puoluelehdessä Suomen uutisissa 13.6.2020, puolueen puheenjohtajana tuolloin toiminut ja nykyinen eduskunnan puhemies sekä perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho näin:

”Halla-aho sanoo, että Suomen politiikassa hänelle on paljastunut karmeana yllätyksenä se todellisuus, miten tämä maa toimii. Mafiamaisuudella Halla-aho viittaa erityisesti keskustaan.

– Keskusta on hyvin syvällä näissä rakenteissa, koska se on ollut koko Suomen itsenäisyyden ajan keskeisin valtionhoitajapuolue." Lähde: "Halla-aho: Puolueet ovat kuin mafiaperheitä, jotka keskenään taistelevat hillotolpista."

Yllättävää, ettei tuosta perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-ahon 2020-luvun sanomisesta ole noussut jättimäistä kohua julkisuudessa! Ellei hän sitten ole väitteensä kanssa oikeassa?

Tässä artikkelissa Rehnin Rehellisyyden Revolutionista (RRR) lisää:

Osa 4 – Presidentinvaalit 2024
- Julkaistu: 10 tammikuun, 2024

.. voiko esimerkiksi valitsijayhdistyksen ja keskustapuolueen arvojuurista versoava presidenttiehdokas Olli Rehn nousta uskottavasti pienten ihmisten ja suurten yritysten edusmieheksi? Vai vain toisen?

Lue lisää osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2024/01/10/osa-4-presidentinvaalit-2024/

Toki ymmärrän, että rehellisyydellä politiikassa on monenlaisia standardeja, mutta vaalirahoituksen avoimuudesta ja sen läpinäkyvyydestä on hyvä aloittaa.

Siinä kaikkein pienimmillä vaalibudjeteilla toimivat presidenttiehdokkaat voivat haastaa rehellisesti kaikkein isommoilla vaalibudjeteilla toimivat presidenttiehdokkaat

Kirjoitettaessa soi Mä Maalaispoika Oon, Mikko Alatalo

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus