Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

Haha!  1

Enpä juurikaan biisisanoja koskaan postaile, mutta tämä vaan otti ja osu ku pesäpallomaila takaraivoon, että aivan pakko :D

I'd rather be punched in the face
Be sprayed with some mace
Than be head over heals
I'd rather be hit by a truck
Then be totally fucked
I know you know how it feels
I'd rather be buried alive
Than be living a lie with somebody like you

Love is hell, love is shit
Can't you tell I've had enough of it
Raise your hands, let me hear you yell
Love is hell, love is hell, love is hell

I'd rather be broke on the street
Than be losing sleep over something you said
I'd rather spend the weekend in jail
And be stuck without bail
Than have you stuck in my head
I'd rather just play with myself
Than deal with somebody else and get totally screwed

Love is hell, love is shit
Can't you tell I've had enough of it
Raise your hands, let me hear you yell
Love is hell, love is hell, love is hell

I'd rather be stabbed and be cut into ribbons
I'd rather be dead than the way you got me living
I'd rather be shot in the heart and be bleeding
I'd rather be left here alone than be needed

Love is hell, love is shit
Can't you tell I've had enough of it
Raise your hands, let me hear you yell
Love is hell, love is hell,

Love is hell, love ain't right
Just as well I'll be alone tonight
Raise your hands, let me hear you yell
Love is hell, love is hell, love is hell

I'd rather be stabbed and be cut into ribbons
I'd rather be dead than the way you got me living
(Love is hell)
I'd rather be shot in the heart and be bleeding
I'd rather be left here alone than be needed
(Love is hell)

Tästä uusi teemabiisi!


Se tunne kun...  8

... itseluottamuksesi valahtaa jonnekkin pohjamutiin. On se jännää.

Mulle tehtiin viikon aikana kolmet oharit treffien muodossa kahden eri miehen toimesta. Luonnollisesti ensimmäinen ajatus on se, että entäs sitten, sellasta sattuu ja elämä on. Onhan tota ohareita ennenki kokenut. Eipä vaan tällasella vauhdilla ja näin törkeästi. Ikinä.

Mietin pitkään miksi vitussa reagoin näin voimakkaasti, melkein suoraan itkuun pillahtanut. Olo ei tosiaan ollut näin paskana edes eron jälkeen jolloin eksä petti, oikeesti. Luottamus miehiin hyppäsi kertaheitolla pakkasen puolelle ja todella lujaa. Tältäkö se katkeruus sitten tuntuu?

Minua ei muuten yhtään ihmetytä se, että on heitä jotka tosiaan jäävät siihen itsesääliin ja katkeruuteensa vellomaan. Se nimittäin vaatii aika helvetisti energiaa repästä itsensä siitä irti. Toisaalta taas se toivottomuus... Miksi viitsiä? Mullakin ekaa kertaa elämässäni on todella toivoton fiilis, uskoisin syyn olevan se, että tässä tosiaan nousee nyt pintaan kaikki se paska ja huonot fiilarit viimeisen 8-vuoden ajalta jolloin olen sinkkuna ollut ja tätä ns. treffielämää elänyt.

Kaikki ne pettymykset, rikotut lupaukset, paskanjauhamiset, valehtelut, suoranaiset kusipäät... Tälläkin kertaa annoin itseni tosiaan uskoa siihen, että jos tästä jotain... Se pieni toivonkipinä herää, sitä oikein odottaa ja... Puff. Se haihtuu savuna ilmaan kuten myös kaikki ne sinun toiveet ja haaveet mitä ehdit illuusiossa rakentamaan.

Elämäni ensimmäistä kertaa myös ihan tosissani, siis ihan oikeasti tosissani harkitsen sitä, että tarkoituksella haluan pelkän platonisen seksisuhteen miehen kanssa. En mitään muuta. Ei turhaa draamaa, ei turhia lässytysiä, ei siis mitään sellaista jota siihen ns. normaaliin deittailuun ja parisuhteeseen kuuluisi. Molemmat tietoisina siitä, että kyse pelkästä seksistä ja jonkinlaisen fyysisen läheisyyden korvikkeesta.

Jokin naksahti päässä. Mietin, että minkä helvetin takia itse elän kuin nunna tai pahempikin siveyden sipuli. Mitä enemmän kuuntelee ihmisiä, lukee juttuja jne. niin kaikki pyörii muutenkin sen seksin ympärillä. Ite olen nyt noudattanut 8-vuotta sitä linjaa, johon olen tähän menessä vakaasti uskonut. Ei säätöjä, ei panoja, ei saa tehdä tätä, ei saa tehdä tuota jne jne jne. Ja mihin se on minut vienyt? No ei tasan minnekkään. Paitsi siihen, että seksihimoissani ja puutteessa eläminen on aika helvetin tuskasta normaalisti erittäinkin aktiiviselle ja seksuaaliselle ihmiselle.

Edelleenkään en usko kertapanoihin tai yhdenyön tarinoihin, tosin en taida uskoa enää siihen suureen rakkauteenkaan. Miksei sitten tosiaan... Joku jonka kanssa voi tosiaan naida ja noin muutenkin nyt viihtyä seurassa, mutta jolle voi suoraan sanoa, että hei muru: tossa ovi, oli kivaa ja katellaa taas.

Joku minussa jäätyi. Ilmiselvästi. Ehkä paholainen minussa heräsi ja pyrkii nyt ottamaan vallan. Mikäs siinä, johan se enkelipuoli ollutkin vallassa viimeiset 17-vuotta.


Kaksi sen keksi...  3

... mitä on seksi.

Seksi on kivaa ja ihanaa, parhaimmillaan tajunnanräjäyttävää. Harvoin kyllä on moista saanut kokea, edellisestä kerrasta jo vuosia, mutta kokenut kuitenkin. Ja miksi sitten tähän aiheeseen päädyin?

Panetus. Tuo iänikuinen vaiva ja puutostila. Ainakin tämän sinkkunaisen nutturankiristyksen syy ja seuraus useimmiten. Minua henkkoht ei taida mikään muu rentouttaa yhtä tehokaasti kuin kunnon pano ja laukeaminen.

Harmillisesti kyllä tuo laukeamispuoli onkin sitten tässä se ongelma. Sinkkuuden lisäksi siis. Minä en ole koskaan saanut orgasmia esim. yhdenillan panon kanssa. Erinäisissä suhdesäätö tapauksissakin se on ollut harvinaisempaa, että "saa". Kiitänpä luojaani siitä, että omankäden oikeudella sentään pystyn pahimmat patoutumat purkamaan, muuten tulisin hulluksi, ja laukean aina.

Ongelma tulee siis tässä: sinkkunakin sitä seksiä saisi vaikka heti, yksi puhelinsoitto riittäisi siihen. Eipä vain tee mieli soitella koska tiedän, että vaikka kuinka naidaan niin ei vaan irtoo itselläni. Itse en lukeudu heihin jotka kokevat, että random naiminen on ihan kivaa puuhaa ilman sitä grande finalea. Tokihan sekin tuntuu hyvältä jne. mutta loppupeleissä itseni kohdalla ainakin erittäinkin turhauttavaa.

En siis harrasta irtosuhteita, olen ilman seksiä. En näytä löytävän sitä seurustelukumppania, olen ilman seksiä. Olen ilman seksiä. Minä rakastan hyvää seksiä. Ja olen ilman sitä. Paska. Tajuatteko dilemman?

Joskus ihan oikeasti toivon, että kunpa olisi helpompaa tämä seksistä nauttiminen ventovieraan yhdenillan panokaverin kanssa. Silloinhan sitä saisi vaikka ja joka päivä halutessa. Miksi oi miksi en osaa toimia näin. Useasti puhun siitä, että en sekstaile muuta kuin parisuhteessa. Moni pitää tätä hienona asiana ja puhuvat mm. selkärangasta sekä periaatteiden noudattamisesta ym. Kylläpä tuota on pari miespuolista tyyppiä todennut jopa niin, että on hienoa kun vielä nykyaikana on olemassa naisia jotka ei nussi ympäriinsä.

Niin... Minähän en nussi ympäriinsä, mutta en niistä syistä mitä ilmeisesti muut kuvittelevat. Minä en toimi näin ihan siitä itsekkäästä syystä, etten nauti siitä vaikka ehkä muuten kivaa olisikin. Toisin sanoen, olisin aivan ja yhtä horo kuin nekin naiset jotka tosiaan saavat nautintoa myös random tyyppien kanssa ja jotka tosiaan vaihtelevat niitä seksikumppaneitaan kuin sukkia...

Olenko kamala ihminen? Naah.

Panettaa. Meen kädelle.