Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

just fabolous.  1

On kiva aloittaa aina uusi blogi merkintä vaikka olis sama päivä menossa.
Mä toivon, että kukaan tuttu ei lue tätä, kelaisi et ompa dorka ämmä. Mutta mulla on tähän perustelut;duuni.
Jos mulla ei olis näin perseduuni niin sitten mäkään en olis niin perseestä. Mitäköhän mun älykkyys on jos jään tänne viideks vuodeks, lähden varmaan valkotakkisten kanssa pois. Olen antanut luvan itselleni purkaa tänne mun pahaa oloa koska en voi tehdä sitä töissä. Heh ihan kuin muut ihmiset voisi, eiköhän kaikki joudu sietää tätä samaa. Mä oon päättänyt, että oon yhtä samanlainen vittupää kuin nekin. Saan oikeasti asiakkailta hyviä vinkkejä siihen miten kannattaa hoitaa asiat ja miten ei kannata, esimerkiksi reklamaatiojutuissa. Eli miten saat parhaat hyvitykset jne, ikävä kyllä hyvin harvoin se on asiakkaasta kiinni miten paljon hyvitystä se saa.

Asiakas ei ymmärrä, että auto rikki ja siksi asiat ei oo tänään mennyt niin kuin kuuluisi. Toteaa vaan että "ei kiinnosta, mä haluan palvelua" Mitäköhän vittua mä nyt tekisin asialle. "Ei kauheesti lämmitä mua noi selitykset". No vittuuks soitat, saatanan pelle." Yrittäkää saada asiat kuntoon" No vittu osaaks kukaan ennakoida jos auto menee rikki vitun taukki.

Olin eilen solkussa ja mun koko selkä meni punaseks, aika hyvin kun yleensä ei tartu. Sain ikävä kyllä rajatkin. Solkku ei sovi sit kellekkään jolla on ahtaan paikan kammo, se laite on on todella ahdistava. Sinne kuoreen kun ittes tunget niin alkaa sydän hakkaa kovaa ja kädet hikoo pelkästä ajatuksesta. Mutta minähän rikon rajojani, hahaha :P

Eihän tän viikonloppusessa reissussa ja kännäämisessä ole mitään vikaa, ainoa on se jos hermostun. Oon hermostunut kännissä ehkä joku 2 kertaa et oon halunnut lätkii jotain kaksmetristä miestä turpaan joka on nauranut mun 155centtiselle ruholleni räkäsesti. Yritys hyvä Susan. Saan salee viel turpaani noista uhoiluista. Onneks mulla on aina miehii messissä, eli siis mun 160centtinen pikkuveli. Pieni mutta vikkelä. Ei sekään mikään vikkelä ole enää. Kerran se heräs putkasta ja aamulla kytät sano että hyppäsit keskelle autotietä manskulla ja näytit sentterii suoraan meitä päin kun oltiin ajamassa sun päälle. Sinne meni sekin toivo. Hyvä proidi, näin se menee. Kaikki muut ranaa karkuun niin tää näyttää centterii eikä edes yritä väistää autoo. Oih voih, näin se pitää katsos kun Suomessa poliisivalta on jotain uskomatonta paskaa.

Ja siis vartijat, äh älkää antako mun alottaa. Ne vitun siat nojaa johonkin ostoskeskuksen kaiteeseen ja jauhaa paskaa kun muut kössii siinä naaman edessä. Sit ne vie sellasen 14-vuotiaan (tämä on ihan kokemuksesta)
takahuoneeseen ja pieksee sitä pampulla kun ei naama miellytä, odottavat vaan hyvää tilaisuutta kun kaverit ei voi sit todistaa kun toinen hakataan mustelmille ja pidetään jossain kellarissa 5 tuntii. Vittu ampuisin jokaisen saatanan kuulan saman tien jos voisin. Tehkää sitä duunia älkääkä vetäkö sitä binii ja makkaraa joka päivä kun ette pysty enää ees ranaa perään kun nisti vie kaupasta karkkii. Hohhoijaa tuokin vitutuksen aihe taas puitu niin läpi. Meillä on "tapetaan kuulat-yhteisö", liittykää joukkoon.

Nyt on töissä rauhottunut nuo asiakkaat. Hyvä näin. Ja Beyoncen Halo soi, siitä saa niin törkeesti voimia että mikään ei tunnu enää niin pahalta. Repetillä menee, hyvä hyvä.

Työskentelen toimistolla ja viime viikolla sain istua sellasella paikalla missä joku ihana kissanomistaja oli ehtinyt parin vuoden aikana nussia sen näppäimistön erittäin huolellisesti kissan karvoilla. Kaks päivää meni 8 tunnin työvuorolla sillä paikalla niin et mun koko naama oli punanen ja arvatenkin ihottumaa täynnä. Se allerginen reaktio yllätti mutkin. Otti niin vitusti päähän että se ei ollut voinut yrittää puhdistaa sitä näppäimistöö sillon kuin siinä olisi ollut jotain tolkkua kun siinä vaiheessa mun puhdistaminen ei enää auttanut. Lopulta vaadin toista istumapaikkaa kun aloin olla pikkusen kipee.

Kuulostan välillä siltä, että olisin katkeroitunut 60-kybänen harmaahiuksinen. Noh ei voi tietää, ehkä olenkin.

Susan


hienoja oivalluksia  2

Joo nukuttaa... ja ruhoni on kuihtunut. Ehkä niistä kyynelistä, ehkä syömättömyydestä tai sitten vain kuvittelen. Olen tänään viisastunut ja kirjottanut erittäin hyviä viestejä eräälle henkilölle ja hyvät perustelutkin on tullut.

Mun piti kirjottaa sellainen hieno vihainen viesti mutta menin taas ihan löllöksi, vanuksi, suklaaksi, suklaavanukkaaksi ton Beyonce/Halo:n takia. Joo naurakaa vaan mutta tämä tyttö tykkää koska se kertoo erittäin upealla tavalla mun tuntemuksista ja osaa tuoda mulle sellasen superhuman fiiliksen.

Ai että rööki on maailman paras keksintö, harmi kun se tappaa. Pitihän mun lopettaa sekin kun keuhkot ei kestä mutta empä jaksa välittää. Tiedän, että saan nyt sairaan vihasii viestejä tästä asiasta kun en välitä mun terdeydestä jne.

Oih niitä aikoja kun sain banneja tänne cityyn, mutta ajat ovat muuttuneet, olen City lehden lempparityyppi. Ja perustelen tämän sillä, että olemme usein yhteydessä palaute-osion kautta ja sit ne julkasee kaikkii kivoja mun kirjottamia juttuja lehdessä. oi voi elikkä kukaan ei enää bannaa mua tai mun alottamaa säälittävää blogia.

Mulla oli jotain asiaakin.. hmm.. mietin tässä mikä se on. Ei vittu en mä kyl ole aamuihminen kun on näin vaikeeta muistaa mitä juuri äsken ajatteli.

Joo kun perjantaina lähetään sinne reissuun niin mä vedän törkeet perseet, yleensä sitä en suunnittele mut tällä hetkellä vitutuksen toi mulle juominen niin sillä mä sen saan myös pois. Mut kun ei saa koska siitä tulee vaan kauhee morkkis. Viimeks sammuin taas, jee. Ei siin sammumisessa muuten mitään mut kun sammut semmoseen paikkaan missä on vaara satuttaa itses niin sit on varmaan syytä miettii mitä seuraavaks tekee, pistän ton kyl ihan kylmästi väsymyksen piikkiin ja tietysti oman idioottimaisuuteni mutta jooh tulipahan tuokin kerrottua. Ei hätää, sattuuhan noita.

Try Banks on vitun jees tyyppi, tiedän hiukan pissistelyä mutta sillä oli tosi jees vinkki pakkashuulien varalle. Levitä vaseliinia huuliin, anna imeytyä. Sen jälkeen harjaa hammasharjalla huulesi turvoksiin ja lisää vielä kerros vaseliinia. AVOT! jee mun pakkashuulet rohtu tästä entisestään ja nyt ne on ihan revennyt ja täynnä ihme paiseta. Kiitos Tyra tästä. Vittu mäkin oon idiootti kun uskon noihin kauneusvinkkeihin. Tee se itse, älä mieti, anna mennä.

Noh kyl musta maskeeraaja vielä tulee, kulmakarvatkin ajettu.

Nyt mä meen tauolle vetää sen röökin. Ainiin meil on pikkusen ikävä tilanne kun duuniin olis pitänyt äsken non 20 ihmistä ja tänne tuli 2 ihmistä. Nyt me kaikki yli tunti sit tänne tulleet joudutaan olla menemättä tauolle ton takia. Mut joo kyl mä nyt meen, ei voi mitään. Saatana en rupee kyhnöttää täällä niitten takii.


töissä  3

Hyvää huomenta!

Huhhuh miten paljon lunta oli tullut, myöhästyin töistä koska joudun latoo sitä lunto auton päältä, inhottavaa. Nukuttu 5 tuntia, olo on edellene kuin haamulla. Ja ihmiset soittaa linjaan koko ajan, eikö ne ymmärrä että lumi hidastuttaa elämää? hohhoijaa.

Ihan karseeta kuunnella noita unisia ihmisiä puhelimessa kun itekin on uninen, ei tuu puhumisesta mitään, ei pysty ajattelemaan, kaikki puhe menee ohi ja sit yrittää palata siihen juuri esitettyyn kysymykseen. Ja mikään ei kelpaa ja joutuu selittämään täysin itsestäänselvyyksiä.

huomenta suomi joo kiitos..


GO OBAMA!!  1

Jos nyt tosissaan kirjotellaan niin Obama you rock my world, siinä on hyvä äijä oikeesti.

Ei tässä pysty syömään, juomaan, puhumaan, ajattelemaan, nukkumaan tai tekemään yhtikäs mitään. Olen kuin pollevierotuksessa ja tärisen peiton alla kuin viimeistä päivää. Nisteily on taitolaji. Tekis mieli ottaa oma kynä ja alkaa skriivailee niitä fiiliksii nuoteiks niin kuin ennen vanhaa mut nyt ei pysty saamaan mitään järkevää paperille. Itkua vaan.. mut en mä mitään tavaroita sentäs paisko, ei oo voimii sellaseen touhuun.
kuuntelen biisejä ja mietin ja mietin ja tärisen ja vapisen ja vaakun ja kaakun.

Tekis mieli vetää naula varpaaseen jokaisella joka nyt jaksaa ruikuttaa sekunninkin jostain pikku turhasta asiasta jolla ei oo mitään tekemistä oikeen tuskan ja surun kanssa. Mitätöntä paskaa, missä ei oo mitään järkee.

....tähän jatkeeksi vähän lyriikoita.

When I see you,
I run out of words to say
I wouldn't leave you,
Cause your that type of MAN, that makes me stay

You're so beautiful, So damn beautiful
Said your so beautiful, So damn beautiful
You're so beautiful...

Where'd you come from, you're outta' this world, to me
You're a symbol of what a gorgeous man should be

Like the sun you've brighten the day, the day
I never wanna see you cry and I never wanna tell a lie

Mitäköhän siitä viikonlopun reissustakaan tulee?


Ja vielä lisää biisejä,fiilikset heittelee I know  1

Broken heart again
Another lesson learned
Better know your friends
Or else you will get burned
Gotta count on me
Cuz I can guarantee that I'll be fine

No more pain (no more pain)

Why'd I play the fool
Go through ups and downs
Knowing all the time
You wouldn’t be around
Or maybe I liked the stress
Cuz I was young and restless
But that was long ago
I don’t wanna cry no more

No more pain (no more pain x2 )

Wanna speak ma mind wanna speak ma mind

Hooh it feels so good
When you let go
Of all the drama in your life
Now you're free from all the pain (free from all the pain)
Free from all the games (free from all the games)
Free from all the stress (free from all the stress)
So find your happiness

I don’t know
Only god knows where the story ends for me
But I know where the story begins
It’s up to us to choose
Whether we win or lose
And I choose to win
Ohhhh...

No more pain (no more pain, no more pain, tired of crying)
No more game (tired of your planning games with my mind)
No drama (no more drama in my life)
No more in my life (no more x6)

Tää on aika osuva.


Some pls call 911  1

Kyllä mun proidi on hyvä tyyppi, fiilisteltiin tänään sen kanssa rakkautta. Ja molemmat todettiin että tää kohta biisistä kuvastaa meijän mielest aika hyvin sitä kun rakastaa toista ihan täysillä.

Someone please call 911 (pick up the phone yo)
Tell them I just been shot down
and the bullet's in my heart
And it's piercing through my soul (I'm losin blood yo)
Feel my body getting cold
Somone please call 911 (pick up the phone yo)
The alleged assailaint is five foot one
and she shot me through my soul
Feel my body gettin cold

Oih voih kumpa tietäisit hölmö miten mun kroppa jäätyilee täällä.


Sinulle..  4

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day


nyt lähtee hyvä biisi jota kukaan ei tiiä  1

Halo

Remember those walls I built
Well baby they tumbling down
And they didn’t even put up a fight
They didn’t even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It’s like I’ve been awakened
Every rule I had you breaking
It’s the risk that I’m taking
I ain’t never gonna shut you out
Everywhere I’m looking now
I’m surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you’re my saving grace
You’re everything I need and more
It’s written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won’t fade away

I can’t feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo
I can feel your halo halo halo
I can see your halo halo halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You’re the only one that I want
Think I’m addicted to your light
I swore I’d never fall again
But this don’t even feel like falling
Gravity can’t forget
So pull me to the ground again

Feels like I’ve been awakened
Every rule I had you breaking
The risk that I’m taking
I’m never gonna shut you out
Everywhere I’m looking now
I’m surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you’re my saving grace
You’re everything I need and more
It’s written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won’t fade away


I love asiakaspalvelu  1

Sellanen mukva 86 vuotias papparainen linjalla, hädin tuskin pystyy puhumaan, ei kuule mitään eikä ymmärrä puhetta. Kauheeta tuskaa. Yritän ymmärtää mut ei vaan saa asiaa hoidettua kun hourii outoja. Ihanaa tää asiakaspalvelu.

Ei hittolainen tää ei lopeta. Väittää jotain ihan kummallisia asioita.. yritä nyt oikeesti saada selvää. "Jaa kukakohan sinne sellaisen ilmoituksen on tehnyt..." hohhoijaa en tiedä eikä kiinnosta, sano vaan sun asia nyt. vittu!