Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava



löysin täydellisen biisiin, pistän profiiliin :)  1

Olin tänään housu-ostoksilla, tuli vitun hieno fiilis taas itestä. I hate shopping, ihan sama mitä ne muut naiset väittää.

Sen sijaan Ralph Laurenin Romance tarttu mukaan kun on ikävä toista.

En tiedä lukeeko eräs henkilö tätä mutta jos lukee niin olen tosi vihainen sille, onneks olkoon, pääset jatkoksi listalle "disapointers".

Voisin tota profiilii mennä vähän päivittelee. Mitäs muuta kivaa tänään todettiin. Ainiin duunissa julkistettiin vuosittaiset työtyytyväisyys tulokset, olin aika yllättynyt miten hyvät tulokset tuli kun ite annoin täysin paskat pisteet kaikelle siinä kyselyssä, ilmeisesti jotkut viihtyy paremmin. Vitun perseennuolijat.

Voisin myös tästä käydä kattoos mitä kuolailevat cityrunkkarit on tällä kertaa kirjotellut oih niin ihaniin kuviini, just joo get over it. Vituttaa oikeen kunnolla kaikki äijät, tollasii saatanan vitun homoja valehtelijoit koko poppoo. Anteeksi yleistäminen mutta olenhan pissis joten suonette hienon ja taitavan kielenkäyttöni.

Huomenna olis kivasti töitä, sit solkkuun ja sit loppu ilta vitutusta. Surua ja ah niin ihanaa kuntosalia jonne meen aina törkeen duunipäivän jälkeen tärisee painojen kanssa. On se niin kivaa se kuntoilu!

Mä en jaksa, perjantaina pitäs lähtee reissuun ja ei sitten kiinnosta paskaakaan, tekis mieli pistää puhelin kiinni ja sanoo duunille ja kaikelle muulle skeidalle bye bye. Olen ehkä tyytymätön ja kiittämätön paska mutta nyt ei vaan kerta kaikkiaan jaksa, ei jaksa mitään tai ketään. Vitun päivänsädettä pitää muka esittää, fuck that shitt mä sanon.

Noniin ja ihana, kiva, mukava ja empaattinen Susan menee pyytelemään Jumalalta anteeksi kiittämättömyyttään ennen kuin se rankaisee.


Seuraava