Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Oujee!  1

Tänään saan valvoa luvan kanssa: huomenna vapaapäivä, jippii!
Pimut kosiskeli Olavi Uusivirran keikalle jonnekkin paikkaan X, saas ny nähdä löydänkö perille ku oon saanut varmaan neljät eri ajo-ohjeet.. :D humalaiset kanssasiskot on hivenen huonoja ohjailemaan varsinkin kun kadunnimiä on mulle aivan turha mainita. Pitäis sanoa että mikä paikka siinä on vieressä niin saattaisin ehkä löytääkki perille :)
Ehkä pitäisi opetella lukemaan karttoja. (voi että miten oon näin blondi??)
Mutta. Helsingin yöhän tästä, heippodei ja hölökyn kölökyn!


Oho, ylläri!  1

Vieläkö mä olen täällä? Oe voe :D
Voiko tällaiseen tottua? Oi kyllä. Muilla vaan on hankalampaa totuttautua tänä mun perämetsäläiseen urporytmiin. Esim pomoa mahtaa kummastuttaa ko alainen saapuu aina duuniin kahden mojovan simäpussin kera.
HOH, joku asiakaskin kuittaili mulle että "Sähän oot väsyneen näkönen, pitäsköhän sun koittaa nukkua välillä?"
Ja minä kun luulin että peitepuikko riittää.. NOT.
Juupelijuu, herätyskello pirahtaapi helisemään tuossa neljän tunnin kuluttua. Aika nastaa! Kuulostaa ihan siltä että huomenna aloitan kahvinjuonnin uudestaan :D --> ei hyvää seuraa. Oon meinaa yliherkkä kofeiinille.
Tietyt kaverit ei edes suostu tapaamaan mua jos ne tietää mun nauttineen kahvia. Se kumma aine vaan tuntuu saavan mussa typerämpiä puolia esiin kuin itse kuningas alkoholi.
Muttahei! Elämä on lahja ja aika mukavaa silti vaikka joskus vähän on veto poissa. Tsempataan yhdessä yökyöpelit!


Jaahas! Taasko se eukko kukkuu?  2

On se kumma kun ei nukkumatti taaskaan löydä meille asti.
Luulisi unen maistuvan kun sain pari viikkoa kestäneen riidankin sovittua kaverin kanssa, muttakun ei niin ei. Ehkä pitäisi sissinä valvoa ihan aamuun ja vedellä sitten redbullia kaksin käsin töissä. Ja tänäänkin rehkin duunissa aamusta iltaan, luulis väsyvän!
Meikä taitaaki olla yli-ihminen. Supersuska! Vähän ku Chuck Chuckster Norris: mä en nuku, mä odotan.
Sitä päivää ainakin odotan innolla kun mut lähetetään jonnekkin unitutkimuskeskukseen. Jonkun on meinaa pakko selittää mulle MIKSI mä en voi nukkua niinku muutki ihmiset. Pää vaan tyynyyn ja korinaa kolmessa minuutissa. Määki tahron! :)
Yöllä on kyllä kivempaa toisaalta. Mulla leikkaa tukan alla paremmin öisin. Taisiis yöllä ne parhaat ideat vaan aukenee tajuntaan. Tjsp. Taidan olla vähän vajakki :D
Ehkäpä tää kirjottaminen ei oo just nyt se paras idea, huomenna hävettää.
Vaihtoehtosesti vois jatkaa lukemista.
Hyvää huomenta?