Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Näin voi käydä vaan mulle.  2

Okei, alotan ihan alusta.
Mietiskelin että voisi olla ihan fiksua käydä perushammastarkastuksessa nyt kun kerran olen täällä tutussa ja turvallisessa kotimaassa. Mietiskelyt on kuitenkin kaukana teoista (ajanvaraaminen tollasiin miellyttäviin paikkoihin voi oikeesti olla maailman vaikein juttu) ja kun eräänä päivänä töissä aherrellessani suuhygienisti tuli mun juttusille (!!) ja tarjosi 10% alennusta tarkastuskäynnistä heidän vastaanotollaan niin ajattelin että "Omen! Tää on enne!".
Vuori tuli Muhammedin luo!
Mihinkään ei koskenut eikä särkenyt ennenkuin lääkäri katto mun suuhun (ja sillon alko sattuu lompakkoon). Se kurtisti otsaa ja sanoi että jotain pikkureikäsiä näkyis olevan, mut ei niistä oo haittaa. Se mistä sen naama rutistui kunnolla ryppyyn oli mun uudenuutukainen viisaudenhammas, joka oli juuri aloittanut kurkistelun ikenen alta. Lääkärin mukaan se pikkuinen oli kurottamassa ihan väärään suuntaan ja jos antaisin sen vaan kasvaa siellä, niin ennen pitkään musta tulisi väkisinkin taas lihansyöjä kun alkaisin järsimään omaan poskeeni reikää.
Kauhusta kankeana utelin hinnastoa kun tiesin että kunnalliseen on turha edes yrittää tällasella deadlinella (sillon oli noin 3 viikkoa jäljellä lentoon) ja meinas tippuu nenä päästä kun se ehdotti että pannaan kaikki kuntoon vajaalla 900:lla eurolla.. Niinpä niin.
Siitä suuntasin sitten googleen, joka kertoi mulle että halvemmallakin pääsee jos menee vaikkapa Kaisaniemeen ja kyseisen lafkan sivuilta löytyi asiakkaiden kirjoittelemia suosituksiakin, mitkä eivät lainkaan johtaneet harhaan: en ole koskaan saanut niin ystävällistä ja ymmärtäväistä palvelua leegopajalla!
Viimeviikolle sain ajan ja ne antoivat mulle sieltä lähetteen kolmannelle vastaanotolle röntgeniin (kun niillä ei ollut omaa laitteistoa), jotta saatais varma tieto siitä että mun viisuri olisi leikattavissa ilman komplikaatioita ja kiikutin kuvat sieltä takasin kakkosvastaanotolle, mistä ne sitten viikonlopun jälkeen soittivat ja valittelivat ettei mun hammasta voida poistaa heidän luonaan, kun se operaatio vaatisi jotain erikoisleukakirurgia. Niinpä niin.
Ihmettelivät myös että miksi mä haluan sen poistaa jos ei siihen kerta satu eikä siitä ole vaivaa ja heidän mielestään mä voisin ihan hyvin pitää sen kun ei se ollut mikään riesa.
Sen sijaan ne ehdotti että voisivat ottaa mun TOISELTA puolelta viisurit vekka :D
Tuumin siinä sitten että ei niistäkään kyllä ole mitään haittaa ollut ja että sehän olis sitten tuplahintakin kun kahta lähdettäisiin poistamaan niin peruin kokonaan sen mun hampaanpoistoajan huomiselle joka mulle oli jo alustavasti ennen röntgeniä varattu. Siinä rytäkässä olin köyhtynyt reilun satasen verran ja muistoksi jäi pari fotoa purukalustosta.
Vuorokautta myöhemmin puraisin itseäni poskeen just niillä hampailla joita ne ehdotti poistettaviksi.
NIINPÄ NIIN.