Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Ihanaa olla hyodyllinen!  1

Eilen paatin olla kunnon kansalainen aamusta iltaan. Herasin JA nousin sangysta ennen kymmenta, sain hoidettua triljoona juttua jotka mun piti kasitella jo ajat sitten: veropaperit, tyopaperit, facebook, duunivaatteet ja -tarvikkeet. Olin tosi reipas!
Illalla ihmettelin etta mitenkohan saisin unen paasta kiinni ennen kolmea kun oon tallanen yoihminen ja satuin kavelee hierontalafkan ohi kun sain idean :)
2 pikkusta thaityttoa teki mulle lahes kokovartalohieronnan ja taistelin itteni siita jotenkin hostellille johon paastyani vaan rysahdin sankyyn! Kiitti thaitiput (i've had better, but it was ok.. puol tuntia noin 10e).
Sit tanaan menin (aamulla AJOISSA!!!) mun ihan ekaan aamuvuoroon (johon mut vei duunipaikan hieno minibussi pitkin mutkaista viidakon reunustamaa tieta yhen vuoren huipulle) nayttaen niin ammattilaiselta kuin vaan mahdollista mun mustavalkosessa upouudessa tyoasussa ja paiva meni hienosti! En rikkonut yhtaan mitaan! Yhta asiakasta kylla kopautin lautasella paahan, mutta se oli kylla ihan sen oma vika :D Mitas pyori ku puolukka..
Tunnin paasta alkaa iltavuoro intialaisessa ravintolassa, janskattaa taas ja on kovat vapinat paalla kun paniikissa kumosin pari kuppia kahvia ja ison kokiksen. Pärinää!!
Etta nain. Ainiin ja yks paikallinen halus viia mut sunnuntaina brunssille. Ajattelin, etta mikas siina, syominen on kivaa. Kapusin aamulla sen autoon ja ajattelin etta se vie mut jonnekki lahimaaston ravintolaan, mut silla oli yllatys: se vei mut Port Douglasiin!! :D:D:D
Oli kylla niin makeita biitseja ja nakymia etta OHHOH! Kiva saada matkaopas kun en ma osaa taalta mihinkaan itse liikkua. Torstaina olis ohjelmassa VESIHIIHTOA ja skyrailia! COOL!
Ja ma loysin kartingradan ja kuntouima-altaan seka poytatennisklubin. Ei tuu tylsaa.
Uih, nyt pitaa juosta, wish me luck!


Uuteen nousuun  1

Mentiin illalla Riikan kanssa osallistumaan alakerran baarin tietokisaan ja uljaasti laukattiin maaliin tokavikana joukkueena. Paras ja huonoin joukkue voitti palkinnot, meilla oli 2 pistetta enemman kuin haviavalla joukkueella... niinpa niin :)
Onneksi voitettiin puolivalissa kilpailua kannullinen olutta niin ei harmittanut niin kovasti. Se mies joka juonsi kilpailua, quizmaster, kavi vahan valia kuiskimassa meille oikeita vastauksia kun me oltiin niin saalittavan onnettomia :D:D (oli vahan sellanen kielimuuri, ymmarrettiin jokatoinen kysymys vaarin..)
Tanaan alotin paivan ottamalla 10 lisakopiota mun ansioluettelosta ja lahden taas sadannen kerran niita levittelemaan. Aion hakea uuteen salaattibaariin ostarille, se oli ihan vegeystavallisen nakonen paikka. JA mulla on illalla tyohaastattelu baaripirkoksi keskustan klubille, uijui!
Anniskelupassi on nyt maksettu ja suoritan sen testin tanaan, sitten on sekin hoidettu.
Siis jos tallasen vaivannaon jalkeen mua ei jo oteta jonnekki toihin ni alkaa paat tippua!
En luovuta.


Makee city  1

Taalla ollaan! Maksoin itteni Shenannigans hostelliin seitsemaksi yoksi ja sain kahdeksannen kaupan paalle, joten yhden yon hinnaksi tulee 15,75 dollaria, kun muissa paikoissa hinta oli kahdenkympin ylapuolella. Hieno diili! Kavin eilen tepastelemassa kaupungilla ja eksyin koko ajan. Oon unohtanut paljon ja taalla on remontoitu oikein urakalla, ihanku olis ihan vieraassa kaupungissa!
Tanaan lounastin italialaisessa pastapaikassa Riikan kanssa, sitten tormasin kadulla saksalaisiin poikiin jotka kans oli meidan farmilla yhden paivan toissa ja ne opasti mut noutamaan yhesta matkatoimistopaikasta Peter Pan- rannekkeen, jolla saa ilmasen ravintolasafkan joka paiva, sweet!
Ja ne sano etta voisin ehka muuttaa niiden kamppikseksi ja maksasin puolet vahemman kuin mita nyt hostellissa + saisin oman huoneen! Mun nykysessa huoneessa on 8 sankya joissa bunkkaa englantilainen Ed, saksalainen ihana pariskunta joiden nimia en kylla muista ja japanilainen Ritsuko-tipu, lisaa on tulossa...
Hoh niin ja taalla on baari jossa on Goldfish race ja wet t-shirt kisa samana iltana! Kaloja on tarjolla eri maista ja niilla on hassut nimet, esim The Raging Dyke Of Holland, George W. Fish... Miksei tallasta oo Suomessa?? Ihan sikapaljon ohjelmaa joka suunnassa joka ilta! Party on!


UIJUI  1

Loysin mun vanhan duunipaikan ja jatin numeroni sinne pomoa varten. Nyt sit ootellaan etta soittaako se tahi sitten ei. Ja loysin mun vanhan koulun!
Ja saatan muuttaa yksien saksalaisten kundien kamppikseksi ensiviikolla kalustettuun kamppaan ja maksaa vaan 50 dollaria per viikko! Mulla menee hyvin :)
Ja saan ilmasen ravintolaruuan joka paiva! Nastaa :)
Ei mitaan hataa!


The new era!  1

Tasta alkaa uusi aikakausi. Puolen tunnin paasta olen Cairnsissa ja voin tehda just sita mita haluan. Shlomi, Gal ja Katrin jatkaa matkaa Cape Tribulationiin ja mina jaan omilleni. Soitin tosin asken Riikalle joka oli meidan mangoporukassa pari viikkoa ja kavi ilmi etta sekin on Cairnsissa, loistavaa! En ole aivan taysin ypoyksin :)
Aikaisemmin lahes kaikki joet joiden ohi ajettiin oli rutikuivia kuoppia, viimeset 2 tuntia joet on ilosesti virranneet ja ihmiset molski niissa naamat hymyssa. Punaiset eramaat kitukasvusine pusikoineen on vaihtuneet vihreiksi metsiksi ja vuorijonoiksi ja mua jannittaa perillepaasy niin etta tippuu ninjatossut jalasta. Edes ajatus siita etta joka ikinen sekunti ajaudun kauemmaksi Riinasta ja Ullasta ei voi nyt masentaa mua. Ollin sanoja lainaten: The world is my oyster! Mulla on uusi motto: "Mina menen".
Because I can.


Olen turvassa Cairnsissa!  1

Mun uudet matkakaverit jatkoivat matkaa Cape Tribulationiin ja mina jain nyt tanne etsiskelemaan toita. Loysin kivan hostellin jossa tuun nyt asumaan ainakin 8 paivaa. Taa kaupunki on muuttunut ihan sikana! En meinannut tunnistaa paikkoja kun saavuttiin! Seuraavaksi lahden iltakavelylle ja koitan loytaa mun vanhan koulun ja duunipaikan :)
Eipa tassa muuta kuin etta nettiaika on taas kortilla.. mina lahen lenkille!

PS. Puhelin toimii hyvin, saa soitella ;)