Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Oppaa!  1

Niin sanoo Kreikkalaiset (??) kun kippistetään, sanoi joku eilen.
Oli semmoset toogabileet et tippu sukat jaloista. Ja aika monelta tippu paljon muutakin...
Kuvamateriaalia löytyy runsaanpuoleisesti, en oo ees uskaltanut käydä kaikkia otoksia läpi.
Ensin virittäydyttiin tunnelmaan kuuntelemalla aitoa Kreikkalaista c-kasettia noin puolentoista biisin verran, sitten tuli stoppi kun jengiä niin kovasti alko hajottaa se pimputus. Mun mielestä se oli kyllä hienoa pimputusta! :D
Ja jotta ilta saisi vähän tulta alleen keräännyimme siistiin rinkiin pelailemaan -yllätys yllätys- juomapeliä! Ja se oli muuten kohtalokas peli (kiitti Ääro ja Lassukka!), ei mennyt paljoa aikaa kun palohälytin raikasi ja täpötäydestä saunasta kantautui erinäisiä karjahduksia tyyliin "Sä koskit mun terskaan! Pese kätes!".
Saunan jälkeen tuntui hyvältä idealta laulaa vähäsen singstaria.
Ensviikolla katsotaan sitten videolta että oliko se nyt niin kova juttu.
Ja me unohdettiin Twister! Meidän piti pitää Toogatwisterin veeämmät (Vantaanmestaruus) mut se vaan jotenkin jäi. Todennäkösesti näin on parempi, vähemmän mustelmia!
Kyllä oli hupia. Äijät oli hassun näkösiä mekot päällä xD
Meitä jäi vielä 9 tyyppiä Saralle yöksi Vantaanhotellin reissun jälkeen (jonka vessassa joku tuntematon eukko tuli laulaa mulle Hoosiannaa ku olin kuulemma niin Jeesuksettaren näkönen murattiseppele päässä) ja aamulla (no aamulla ja aamulla..) tilattiin 6 pitsaa. Hyvin toimi! Kasvattaa yhteishenkeä semmonen ihana yhteiskooma. Katsottiin elokuvakin: Rakkautta Vain. Ja taas mulle naurettiin kun en vaan voi kattoa tollasia megaromanttisia höpöhöpöjä vetistelemättä. Oon ihan raasu :´)
Lopuksi tahtoisin vielä Kreikkalais-Roomalais-Legioonalaisilleni (?) sanoa että kyllä oli makeet lakanat (ja kilpi)! Ja oli hienoa saada Kotkalaisvahvistusta joukkoon iloiseen!
Näitä lisää.
Kiitos!