KUUMA!

  • Susanna

26.08.07
Sunnuntai klo 18:50

OMGOMGOMG!!
Kaytiin just pikkusella elainfarmilla kattelemassa meininkia. KENGURUNPOIKANEN NUOLI MUN SORMEA!!1 Pitelin sit sylissa ja se oli maailman pienin ja sopoin ja ihanin, oisin voinu kaaria sen kainaloon ja panna juoksuksi. Ja se naytti kuin se ois hymyillyt koko ajan! MA HALUUUUN!
Sitten paastiin todistamaan kukkotappelua, nahtiin iso musta porsas iltapalalla, lintuja, marsu, tipunen, kolme koirulia, pieni krokotiili, 16 hamahakkia (vessassa...) ja Buffalo 6kk vanhan poikasesa kanssa. Se iso buffe maistoi ullan katta :D Oikein meheva pusu.
Ja yhyy mun kantapaahan oli jotenkin uponnu joku kaktuksen piikki (?), teki kipeeta kaivaa se ulos.

28.08.2007
Tiistai klo 14:15
Yovyttiin pari yota Matarankassa. Kun sunnuntaina saavuttiin "keskustaan" (oli ihan pikkunen sentteri, ihan vaan muutama kauppa ja pubi) ni ehdittiin ensimmaisen viiden minuutin sisaan todistaa myymalavarkautta, katutappelu ja pummaaja.
Oltiin pubinmyyjan lisaksi AINOAT vaaleeihoset koko hiton kylassa. Hitto et ne aboriginaalit on pelottavia! Ne vaan norkoilee ympariinsa rasasissa kuteissaan tukat porrossa ja kyttaa meita silmamunat kovina. Tuli tuplasti kovempi ikava aitia.
Ei tosiaan pitkaan keskustassa viihdytty, kivuttiin pikasesti takasin autoon ja kaasuteltiin Mataranka Thermal Poolille. Ja se vasta oli jotakin:
Kuuma lahde palmujen keskella kuun ja tahtien loisteessa, WAU!
Liotettiin itseamme siella varmaan kolme tuntia, ai etta teki gutaa parin yhtajaksoisen autovuorokauden paatteeksi!
Eilen aamulla tehtiin muutaman tunnin patikkaretki Waterhouse Riverille katsomaan vesiputousta. Sinne ei ollut kuin 4 km kavelymatka, mutta kuumalla, upottavalla hiekalla polttavassa auringonpaisteessa se tuntui ikuisuudelta. Ja tietty sit pitaa kavella viela takasinki.. Vaikka juotiin rampimisen aikana yli 4 litraa vetta ja oli paahineet paassa ni silti alko nupissa heittaa. Joelle vihdoinkin paastyamme saatiin todeta etta taa "vesiputous" olikin astetta pikkuruisempi kuin mita meidan oli annettu ymmartaa: korkeus reilun metrin, hahhah!
"Kiipesin" sen paalle ja sain teravista kivista haavoja jalkapohjiin ja kammeniin, hyva blondi!
Illalla kaytiin taas parissa kuumassa lahteessa ja lilluttiin itsemme rusinoiksi.
Ja tutustuttiin Aussi-Alexiin joka puhui hassusti, seka kolmeen saksalaiseen backpackeriin: Mario, Lena ja Claudia, joiden kanssa leiriydyttiin metsaan yhdessa ja jaettiin reissuvinkkeja.
Tanaan saatiin ilmaset lampimat suihkut (HURRAA! SUIHKU!) ja lahdettiin kiitamaan Stuart Highwayta pitkin kohti Katherinea, vaikka eras kiltti tati Deborah (jolla oli kengurunpoikanen sylkyssa) tuli tarjoamaan meille ilmasta motellimajotusta (SANKY! SAHKOO!) silla ehdolla etta Alex soittaisi tunnin verran yleisolle didgeridoota tanailtana. Mut oltiin tosiaan heiluttu siella jo pari paivaa ja pitais joskus paasta sinne Darwiniin, ni oli pakko kieltaytya (ja Alexia taisi vahan ujostuttaa isolle yleisolle esiintyminen) :)

----

Noniin. Nyt mulla on enaa 28 sivua rastissa tanne kirjotettavaksi. Tunti netissa per viikko ei oo mitenkaan tarpeeksi :(
Oli kiva kirjautua tanaan galleriaan: 26 uutta kommenttia :)
Eli mut muistetaan viela, kiitos!

Ainiin kai kaikki huomas et mulla on kohta synttarit??!?
Tassa on mun tilinumero: 800028-16280241 :D:D:D
Pusipusi!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus