Makee city

  • Susanna

Taalla ollaan! Maksoin itteni Shenannigans hostelliin seitsemaksi yoksi ja sain kahdeksannen kaupan paalle, joten yhden yon hinnaksi tulee 15,75 dollaria, kun muissa paikoissa hinta oli kahdenkympin ylapuolella. Hieno diili! Kavin eilen tepastelemassa kaupungilla ja eksyin koko ajan. Oon unohtanut paljon ja taalla on remontoitu oikein urakalla, ihanku olis ihan vieraassa kaupungissa!
Tanaan lounastin italialaisessa pastapaikassa Riikan kanssa, sitten tormasin kadulla saksalaisiin poikiin jotka kans oli meidan farmilla yhden paivan toissa ja ne opasti mut noutamaan yhesta matkatoimistopaikasta Peter Pan- rannekkeen, jolla saa ilmasen ravintolasafkan joka paiva, sweet!
Ja ne sano etta voisin ehka muuttaa niiden kamppikseksi ja maksasin puolet vahemman kuin mita nyt hostellissa + saisin oman huoneen! Mun nykysessa huoneessa on 8 sankya joissa bunkkaa englantilainen Ed, saksalainen ihana pariskunta joiden nimia en kylla muista ja japanilainen Ritsuko-tipu, lisaa on tulossa...
Hoh niin ja taalla on baari jossa on Goldfish race ja wet t-shirt kisa samana iltana! Kaloja on tarjolla eri maista ja niilla on hassut nimet, esim The Raging Dyke Of Holland, George W. Fish... Miksei tallasta oo Suomessa?? Ihan sikapaljon ohjelmaa joka suunnassa joka ilta! Party on!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus