Painajainen...

  • Susanna

Darwin, Elke's Backpackers

Mulla on ollut aivan hirvea paiva. Eilen paivalla mulle sanottiin etta "kylla sa suska voit meidan mukaan lahtea West Coastille jos haluat". No perkeles, ma sitten heitin kamani mangofarmilta autoon ja kipitin kaupunkiin tapaamaan Galia ja Shlomia seka Katrinia ilmoittaakseni etten olekaan tulossa niiden mukaan. Vein lohdutukseksi niille ison kassillisen mangoja. Gal ei sanonut mulle sanaakaan, ei edes vilkaissut muhun pain, niin suuttunut se oli. Muut oli ottaneet uutisen vahan iisimmin, onneksi..
Illalla mentiin meidan mangoporukan kanssa Shenannigans Irish Pubiin ja jorattiin onnesta soikeina bandin tahdittamana (Underdog), halailtiin ja naurettiin seka otettiin hieno ryhmakuva (aikasemmassa kirjotuksessa nakyy!) Yolla ma jotenkin hukkasin kaikki mun kaverit ja multa loppui kannykasta puheaika. Jannitti vahan kun ei ollut mitaan nukkumapaikkaakaan, mutta onnistuin hoitamaan itteni ja meidan auton heput Elke's Backpackersiin, missa meidan farmikaverit yopyi (ja joiden huoneen lattialle kavin sitten nukkumaan).
Aamulla herasin siihen kun Martin tuli huutamaan "Ne lahtee, kaikki on jo autolla!!" Kattelin partsilta miten mun autossa olleita tavaroita oli kadulla ja kanadalainen Alan seisoi auton vieressa Alexin kiinnittaessa Alanin matkatavaroita katolle. Kuulin etten mahdu autoon.
Otin romppeeni autosta ja kadulta ja sijoitin ne Ollin ja Sue- Chenin huoneeseen ja hyvastelin mun kamppikset: tipuni, Alexin ja Lezin ja katsoin kun ne ajoi pois.

---(nyt loppuu nettiaika. Jatkoa ensinumerossa!!)--

Eipa muuta. Party on!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus