Unohdin reissuvihkon telttaan...

  • Susanna

Jotenka nyt ei tuu kuukautta vanhaa tietoa meidan menoista. Tassa tulee preesens: Muutettiin pomon isommalle farmille mangokommuuniin taiwanilaisten, saksalaisten ja tieskenen kanssa. Toita piisaa ja on yha kuuma. Se vahanen puhelintoiminta joka meilla toisella farmilla oli on nyt poissa ja paasen tsekkaamaan puhelimen viestit vain noin kerran viikossa jos oon onnekas.
Tyot luistaa hyvin vaikka onkin aika raskasta valilla. Oon saanut pomoilta kehuja ja elamani ensimmaisen palkkashekin. Kylla tuntui hyvalta :)
Niin meidan piti tosiaan muuttaa karavaaniin, mutta siella on sangyt jotka on suunniteltu kaapioille enka ma vaan mitenkaan pysty nukkumaan sangyssa mukavasti niin painuin takasin telttaan. Sangyt on hanurista ja niita ei tueta.
En kylla tieda kuinka kauan voin tota tyota tehda, oon saanut jonkun inhottavan trooppisen ihoinfektion: kuplia ja ihottumaa ympariinsa ja sattuu niin perkeleesti etta vaatteita vaihtaessa tulee ihan kyyneleet silmiin. Toivon todellakin etta joku vie mut laakariin pian, oon jo kyselly kyytia kolmisen paivaa, mut noi aina sanoo "joo, huomenna" :(
Noh toivottavasti en jaa ihan morokolliks ja arpiseksi kun tasta paranen.
Mulla on taalla kaikki tosi hyvin ja oon kuullut huhuja etta taa viela paranee tasta :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus