Lahna vai tiikeri

Olen aina ollut villi ja äärimmäisen kokeilunhaluinen sängyssä. Tämänhetkinen mieheni sytyttää minut kuitenkin kokonaan uudella tavalla ottaessaan ohjat omiin käsiinsä. Hän sanoo milloin käännyn ja milloin teen mitäkin. Seksi on suoraa kuin 50shades of greystä. Sänkyhommat on parempia kuin koskaan. Minulle. Ongelma siis on siinä, kun mieheni komentelee minua kutkuttavasti sängyssä, lopun aikaa makaan kuin lahna(?!!) Pitäisikö minun? Meneekö miehen valtapeli pilalle jos käskytänkin häntä kesken temmellyksen? Voiko hän olla tyytyväinen lahnaan vai olenko hänen huonoin sänkykokemuksensa? Mistä siis "dominoivat" miehet pitävät? Teen kyllä kaiken kuten käsketään mutta ensimmäistäkään aloitetta en ole tajunnut tehdä.

  • onaleash, 20 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

2.12.2014 15:30

Koko nautinnon ydin on juuri siinä, että sinä vain noudatat kuuliaisesti miehen käskyjä, etkä osoita minkäänlaista aloitteellisuutta, etkä varsinkaan ryhdy käskyttämään miestä kesken kaiken. Sinä olet hänen seksikäs, herkullinen living dollinsa. Kohotat peppuasi häneen päin, kun hän käskee; nostat helmojasi, kun hän käskee; nuolet häntä halukkaasti ja uutterasti siitä kohdasta, mistä hän käskee jne.

Lahna-sana on halventava ilmaisu, joka ei lainkaan sovi tähän yhteyteen. Lahna lötköttää, eikä tee mitä käsketään. Sinä touhuat miten paljon vain - hänen käskystään.

Sinä voit osoittaa aloitteellisuuttasi laittautumalla mahdollisimman seksikkään ja haluttavan näköiseksi. Herätät hänen halunsa ikään kuin vahingossa. Minkä jälkeen joudut taas hänen käskytettäväkseen!

Ja huom! tietenkään sinun ei seksitouhujen ulkopuolella tarvitse noudattaa hänen tahtoaan. Normaalielämässä voitte yhdessä sopia tekemisistänne tai sinä voit olla pomo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumatar

2.12.2014 09:30

No ei sitten kannattaisi kysyä suoraan siltä mieheltä itseltään (ei kesken seksin), että haluaisiko joskus vaihtaa rooleja ja olla itse passiivisessa/alistuvassa asemassa. On olemassa myös ihmisiä, jotka eivät ole puhtaasti sub tai dom, vaan nauttivat molemmista puolista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi