(Jos tyyliasiat ei kiinnosta, älä lue)

  • Ines_Z

Oli käsittämätön kunnia käydä lauantaina ruotsalaisissa kutsuvierasbileissä. Bileiden aihe oli keräilijöiden lenkkitossut, mikä suomalaisittainkin on erikoista, koska Suomessa ei taida olla juurikaan ihmisiä, joita kiinnostavat uniikkidesignlenkkarit tai jotka olisivat valmiita maksamaan niistä. Tukholmassa tällaista rajoitetta kai ei ole. Ja aina löytyy ne 700 ihmistä, jotka voi kutsua tilaan, johon mahtuu 300 ihmistä. Äh, hienot bileet, sanon, kun itse käyn nykyisin harvemmin ulkona ja todennäköisyys että pääsen tämäntyyppisiin vip-bileisiin on nykyisellään sama kuin lotossa voittaminen.
Tunnelmointi bileissä koostui kolmesta asiasta: ilmainen/lähes ilmainen tarjoilu, hyvä seura ja ympäröivä skene, joka tuntui siinä mielessä homogeeniselta, että kaikki olivat 99%:sti tyylikkäitä, eli heidät olisi voitu kuvata mihin tahansa katumuotisivustolle, Helsingissä he olisivat päätyneet hel-looksiin (hel-looks.com). Kaikkein suurimman vaikutuksen tyylillisesti teki mies, jolla oli reipas musta parta lähes kuin juutalaisella rabbilla, musta pikkutakkimallinen löysä villakangastakki jonka alta valuivat Adidaksen kolmiraitaverkkarihousut. Itselleni kun Adidaksen kolmiraita on ikuisesti leimautunut kansanvaatteeksi, jonka suomalainen ostaa citymarketista ja käyttää vaaleiden farkkujen kanssa, joissa juodaan olutta kotona sohvalla maaten. Tämä ilmestys jyräsi radikaalisti käsitykseni Adidaksen kolmiraidasta.
Kaverini ui bileisssä kuin kala vedessä, jutteli vessajonossa H&M:n suunnittelijan kanssa (suomalainen) sekä bileiden graffittitaiteilijan kanssa. Arvelin, että tunnelma oli astetta rennompi kuin vastaavissa suomalaisissa bileissä.

Tukholmassa on harmaata ja syksyistä. Ruska kauneimillaan.
Suurempi asukasmäärä mahdollistaa nää kaikki mukavannäköiset kahvilat, ruokapaikat ja kaupat. Palveluammattilaiset, bussikuskit, tarjoilijat ja kioskinmyyjät on siirtolaisia. Tyylikkäällä ruotsalaisella naisella on huolitellut, pitkät hiukset, istuvat farkut ja kalliit saappaat farkkujen päällä polviin asti.(Tuntuu, että kaikki ruotsalaiset naiset näyttää tältä.) Konservatiivisen svenssonin tyyli on neule, toppaliivi ja lainehtivat hiukset jotka on kammattu taakse.(Tämä jälkimmäinen tyyli on pitänyt pintansa jo vuosikausia.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus