Helsingin reissu

  • Krisse Sydän

Olin Helsingissä yhdistetytllä työ- ja vapaa-ajan matkalla pe 23.11. - ke 28.11. ja melkoisesti oli vilskettä ja hulinaa.

Perjantaina tuli pyörittyä vapaa-ajalla shoppaillen ja kikkaillen ja Torni-hotellissa majoittuen. Mahtava tuo Torni-hotelli!

Lauantaina aamupalalla bongasin Simo Frangenin ja aamiaiselta raahauduin eräälle kurssille ja sen jälkeen suuntasin matkani kohti Oulunkylää pikkujouluilemaan.

Sunnuntaina hengailua, yleistä kikkailua ja Oulunkylästä Sörkkään, jossa tuli mm. otettua kuvia helmikuun näyttelyä varten. Kivaa oli vallan paljon :-)

Maanantaina yleistä kikkailua, palaveerausta, mallina poseeraamista, yleistä hengaamista ja illaksi taas majoittumaan mihkä-lie-päin-Helsinkiä. Kivaa oli perillä :-)

Tiistaina aamulla hieman poseeraamista, yleistä kikkailua, iltapäivällä ja illalla mallina olemista, yleistä kikkailua ja taas kerran Sörkässä mm. kuvaamista näyttelyä varten.

Keskiviikkona kävin Nallea tapaamassa ja suuntasin illaksi videokerhoilemaan Tampereelle.

Saldona reissusta mm. melkoinen määrä kuvia minusta ja muista, paljon muistoja, muutamia uusia tuttavuuksia ja paljon hyviä muistoja. Oli ihana nähdä ihania ihmisiä ja työskennellä vallan ihanien ihmisten kanssa.

Reissu siis oli monintavoin onnistunut.

Jouluun puolivälin tienoilla taas Helsingin reissulle, tosin tällä kertaa olen huomattavasti lyhyemmän ajan paikan päällä. Lyhyessäkin ajassa tosin ehtii vaikka mitä :-)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus