Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.

Reissu edessä  2

Ensiviikon loppupuolella suuntaan nokkani kohti armasta pääkaupunkiamme! Helsinkiin tarkoitus tehdä reissu missä sekä moikkailen frendejä että teen hommia. Hommiin kuuluu sekä kuvaamista että mallina olemista. HII! :)

Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9
Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9

Ja hommien ohella tulee varmaan ihan vaan löhöttyä samalla kun juttelen armaille ystävilleni. Rock rock.


Muutoksia joulukuun suunnitelmiin  1

Tunnen ma sammalen kosketuksen selässäni...
Tunnen ma sammalen kosketuksen selässäni...

Koska elämä on muuttuvaa sorttia, on joulukuuni mennyt jokseenkin uusiksi: näyttely on alustavasti siirtynyt helmikuulle ja mitä ilmeisemmin Itsenäisyyspäivän pippalot perutaan...

Joulukuussa siis alustavasti puolenkuun tienoilla ehkä jonkinsortin julkinen esiintyminen, mutta ottia tuota katsotaan mitä siitäkin tulee. Murphyn laki kun tuppaa toimimaan melkoisen tehokkaasti:-(

Valoisia puolia on se, että helmikuulle mennessä ehtii tehdä paremmalla ajalla näyttelyn materiaalit ja ensivuonnakin ehtii Itsepäisyyspäivän Linnanjuhlia juhlia ;-)

Ja nyt ois joulukuussa aikaa vaikka harvinaista kyllä levätä, ellen innostu esiintymään miljoonassa yksityistilaisuudessa pitkin Suomea... mene ja tiedä ;)

Niittipyssy raikaa
Niittipyssy raikaa

Joulukuussa..  1

Itsenäisyyspäivänä (6.12.) tarkoitus olla Lempäälässä Itsepäisyyspäivän Linnan Juhlat ja siellä olen bileitten Kuningattarena. Näihin bileisiin ennakkoilmottautuminen. Ohjelmassa mun esiintymisen lisäksi monia muitakin esiintymisiä, discoilua ja iloista fettarimeininkiä.

Joulukuussa alustavasti Bukran alakerrassa 7.12.2007-5.1.2008 näyttely, jossa esillä ainakin mun ja Qumman töitä.

Eli jos haluat tulla meikäläisen kuvaamaksi ja toivot voivasi olla joulukuun näyttelyn kuvissa poseeraamassa, niin nyt on korkea aika ilmottautua malliksi! ;-)

Jonkin verran kuvannut jo näyttelyä varten, mutta ei niitä kuvia koskaan mielestäni liikaa ole.

Puolenkuun tienoilla saattanen esiintyä eräissä julkisissa fettaribileissä Tre'lla, mutta ottia tuota katsotaan ny mitä siitä tulee ;-9

Aika paljon kyselyitä ysityistilaisuuksiin esiintymään menemisestä, joten joulukuussa taidan esiintyä privabileissä enemmänkin... pikkujouluaika rules big time! ;-)