Tukeva ote ja niskasta kiinni vuotta 2008 :-)

  • Krisse Sydän
Kettingistä kiinni ja menoksi :) Kuvattu Tapaninpäivänä 2008 ulkona pakkaskelillä 8-)
Kettingistä kiinni ja menoksi :) Kuvattu Tapaninpäivänä 2008 ulkona pakkaskelillä 8-)

Vuoden viimeisenä päivänä on oikea aika selättää loppuunkulumaisillaan oleva vuosi ja kaataa pöydälle katsottavaksi parhaimmat hetket. Ja tässäpä niitä muutamia:

* Erotiikan Anatomiaa-, Karkausvuosi-, Ihmisen Kuoria-, VegFest- ja Kaunis Eläin-näyttelyt. Kaksi ekaa yhteisnäyttelyitä, loput minun henkilökohtaisia näyttelyitäni. Jokaisesta sain paljon positiivista palautetta töistäni ja lehtikirjoitteluakin oli. Jopa radioon haastateltiin. Tuntui, että sain jotain aikaiseksi ja kuvilla välitettyä ihmisille pääni sisäisiä maailmoja ja avaruuksia.

* Rock'n'Roll Jamboree Juhannuksena Vammalan hotelli Ellivuoressa oli jotain sanoinkuvaamattoman mahtavaa! Aivan kuin olisi aikakoneella mennyt 50-60-lukujen taitteeseen kun katsoi ympärilleen ja musiikkia kuunteli. Aivan upea festivaali. Ja etenkin Devil Dollin livenä näkeminen oli jotain todella upeaa!!! Vieläkin kiljun innosta ja ilosta!

* Backyard Babiesin keikka 13.12.2008 oli mind blowing experience. Sanalla sanoen täydellistä!

* Saran keikka Tammerfestin aikaan oli myös hyvä. Vuosikausiin en ollut yhtyettä nähnyt ja kovaa kolahti, kun elävänä näki taas. Komeita ne on vieläkin ja musiikkia on jylhää :-)

* Omista keikoista mieleen lähtemättömästi ovat jääneet seuraavat vedot perusteluineen: LadyFestin veto yksi mielenkiintoisimmista kokemuksista, Helsingin Mölykylässä-festari yksi hulluimmista yleisöistä, Sydänruusurock Vastavirralla, Eo-pikkujoulut rakastavan yleisön vuoksi, ja tietenkin kivat yksityiskeikat.

* Liikunnan riemu uidessa, lenkkeillessä, kylpylässä käydessä, kävellessä, jumpatessa... jne jne.. enemmänkin voisi liikkua, mutta ajoittain voisi sitten toisaalta vähän muistaa otta rennommin treenikausina.

* Rakkauden hetket rakkaiden kanssa

Katsotaanpa mitä vuosi 2009 tuo tullessaan?

Katse menneisyyteen :-) Kuvassa poseeraan Tapaninpäivänä 2008 pikkupakkasilla :-)
Katse menneisyyteen :-) Kuvassa poseeraan Tapaninpäivänä 2008 pikkupakkasilla :-)

Sen näkee sitten kun osuu kohdalleen. Sitä ennen köpötellään pitkin elämän portaita :-)

Kirjoitettaessa soi Pipodiskossa Ruotomielen ikivanhaa piisiä :-)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus