Dalla Valle ja kumppanit Portugalissa

  • Jolen

Suomen U19- maajoukkue selvitti tiensä EM- alkukarsinnasta jatkoon. Suomi tuli lohkossaan toiseksi Portugalin jälkeen jättäen taakseen Bulgarian ja Israelin. Pelejä näkemättä mutta otteluraportit lukeneena allekirjoittaneen mielestä Suomi pelasi hyvin. Vain ennakkoon vaikeimmaksi vastustajaksi tiedetty huippumaa Portugali oli Suomelle liian kova pala. Suomen joukkue oli tasaisen hyvä, mutta onneksi keskikentältä ja kärjestä löytyi ratkaisu voimaa. Joukkueen tähdet Dalla Valle, Pukki ja Lepola olivat vahvoja. Kontiolahden poika Pohjois- Karjalasta Dalla Valle iski päätöspelissä kaksi häkkiä viime sunnuntaina, syötti yhden ja oli näin merkittävä tekijä Suomen voitossa. FC Lahden Riku Heini teki Suomen kolmannen byyrin tuossa päätöspelissä Bulgariaa vastaan ja varmisti sitä myöten jatkokarsintapaikan. Näin mainitakseni nämä neljä pelaajaa sinivalkoisista tässä turnauksessa, muita kuitenkaan unohtamatta.
Jatkokarsinta pelataan ensi keväänä ja Suomen pojilla on varmasti tsäänssit kisoihin. Toivotaan parasta Suomi- fudiksen lupauksille ja hyviä pelejä.

Kirjoitettaessa soi Kaija Koo - Tuulikello

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus