Starbucks Suomeen, vihdoin!

  • Nina Niskanen

Kyllä vain. Starbucks avaa 2012 kaksi toimipistettä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Ketju aloitti lentokenttäkahvilalla myös Ruotsissa Arlandan kentällä. Armaat länsinaapurit ovat kuitenkin taas askeleen edellä, sillä ketju on avaamassa kaksi uutta kahvilaa Ruotsiin.

Oli miten oli ihania kahvijuomia saa ensi vuonna sekä ennen että jälkeen turvatarkastusta.

Ainoa kysymys on enää se, maistuuko Starbucksin kahvi yhtä hyvältä nyt, kun sitä saa Suomestakin. ;)

Starbucks avaa kaksi kahvilaa Suomeen 2012.
Starbucks avaa kaksi kahvilaa Suomeen 2012.

22 kommenttia

Anonyymi

23.7.2011 16:20

No ei tietenkään maistu. Saman tyyppinen vertaus on käytössä kun puhutaan Louis Vuittonista. Kun se tuli Suomeen ja kun luuserit alkoivat ostaa veskoja osarilla ja vähän joka hörhöllä on LV kainalossa, niin ei kiitos. Tällä hetkellä suositaan siis sellaisia merkkejä, joita ei junttisuomesta saa.

Mitä tulee Starbucksiin, niin kävin tänään juuri Chiang Main Starbucksissa. Tilaamani kahvi oli ihan ok, mutta pääsyy minkä vuoksi sinne menin oli se, että sain luettua Bangkok Postin ja The Nationin. Eli jos Suomen Louis Vuittonilla ja/tai Starbucksilla on sanotut lehdet, niin voin käydä taloissa, silloin kun satun junttisuomessa olemaan. Aina parempi tietysti jos tangoissa roikkuu myös South China Morning Post. ;)

Mutta tää nyt oli taas tätä. Toivottavasti kaikille pitkiin saappaisiin verhoutuville naisille kuiskutellaan korviin ja toivottavasti kaikki pitkiin saappaisiin ja mikrohameisiin pukeutuvat naiset lataavat ruisleipäkannikoista kuvia cityn blogiin. ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin