He's back! Or is he..

  • Santeri_

Kyllä.. Saimme kuulla uutisen, että Michael Schumacher palaa kilparadoille! Jes! Se on se hetki jota itse olen toivonut ja odottanut jo hänen lopettamisestaan saakka.. Lapsuuden idolini, elävä legenda.. Takaisin kilparadoille!

Mutta tässä on pari muttaa.. Ensimmäisenä tämä kaikkien "rakastama", eli oikeasti inhoama Mtv3:n systeemi. Vieläkään en tajua, että miten Bernie-parka saattoi antaa oikeudet maksulliselle kanavalle.. Se pilaa monen nuoren ja köyhän katselut, kuningasluokasta. Muutenkin mtv3:n tapa kohdella asiakkaita, eli katsojia on tyly. Voipi olla että itse paluun näkeminen jää siis ylen URHEILUruudun katsomisen varaan. Mtv3:n "tulos"ruuduistahan ei ikinä näe tuloksia, sillä niitä käsketään katsomaan netistä.. Tyhmää.

Toinen mutta on mestarin niska. Mutta meidän on nyt vain luotettava siihen, että se kestää, koska muuten kaikkien aikojen ajajan paluu ei tule toteutumaan. Se on nyt tai ei koskaan.
Mutta toivottavasti tämä tyhmä "tuloksiatarjoava" kanava avaisi vähän enempi tätä Schumin ajoa.. Näyttäisi vaikka kerranki elämässään kisan- Suorana!

2 kommenttia

Anonyymi

7.8.2009 17:47

Maikkari on loistava tappamaan mielenkiinnon formuloihin ja ralliin...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus