Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2009.

Varsinainen rakkauden ammattilainen!  2

Juu, eli tämä ei ole nyt mikään mielipideteksti tai kannanotto eri yhteiskunnallisiin aiheisiin, vaan ihan katsaus omaan elämääni, tai oikeastaan kaverin...

Tässä on viime aikoina saanut auttaa monenlaisia ihmisiä teini-iän tunnemyrskyissä, lähinnä naispuolisia. Samalla on alkanut itse ymmärtää myös(hyvin vähän kyllä) naisten ajatusmaailmaa. Ja konkreettinen esimerkki omien neuvojen hyödystä saatiin, kun yksi kaverini päätyi yhteen erään pojan kanssa, kun kerroin mitä hän todennäköisesti ajattelee/tuntee.. Että on minustakin joskus hyötyä :). Erilaisten tapausten kautta olen myös saanut mieleeni jotai tulevaisuuden suunnitelmia, joita ovat mm. terapeutti, psykologi, Kauppias, markkinointipäällikkö, kansanedustaja.. Että siitä sitten vain valitsemaan!


Ihanat tunnelmat!  1

Jesh, tässähän tää.. Ulkona sataa vettä ja itellä päällä flunssa, ja tiistaina pitäisi mennä takaisin kouluun (ja en kaipaa sitten huomautuksia iästäni), mutta mitäs tässä muuta..

Tosiaan, tuli käytyä lauantaina 8.8 Nurmifestareilla. Suuremmalle yleisölle nämä lienevät melko tuntemattomia, eli selvennän vähän; Nurmifestarit on päihteetön musatapahtuma Nastolassa, johon kuuluu myös muutakin oheisohjelmaa. Se pidetään aina Männistön koululla, ja tänä vuonna tapahtuma alkoi kello 16. Paikalla oli mm. bändit "Pain remains", "Donkey ride" ja "pilvinen sää", sekä oheistapahtumana mr.viiksi-kilpailu.

Omalta osaltani tapahtuma jäi vähän puolimatkaan, kun nosti vähän lämpöä. Mutta muuten oli mukavaa, sää oli hyvät ja oli hyvät naisemat. Suosittelen tätä ensi vuodeksi monille musiikin ystäville!


He's back! Or is he..  2

Kyllä.. Saimme kuulla uutisen, että Michael Schumacher palaa kilparadoille! Jes! Se on se hetki jota itse olen toivonut ja odottanut jo hänen lopettamisestaan saakka.. Lapsuuden idolini, elävä legenda.. Takaisin kilparadoille!

Mutta tässä on pari muttaa.. Ensimmäisenä tämä kaikkien "rakastama", eli oikeasti inhoama Mtv3:n systeemi. Vieläkään en tajua, että miten Bernie-parka saattoi antaa oikeudet maksulliselle kanavalle.. Se pilaa monen nuoren ja köyhän katselut, kuningasluokasta. Muutenkin mtv3:n tapa kohdella asiakkaita, eli katsojia on tyly. Voipi olla että itse paluun näkeminen jää siis ylen URHEILUruudun katsomisen varaan. Mtv3:n "tulos"ruuduistahan ei ikinä näe tuloksia, sillä niitä käsketään katsomaan netistä.. Tyhmää.

Toinen mutta on mestarin niska. Mutta meidän on nyt vain luotettava siihen, että se kestää, koska muuten kaikkien aikojen ajajan paluu ei tule toteutumaan. Se on nyt tai ei koskaan.
Mutta toivottavasti tämä tyhmä "tuloksiatarjoava" kanava avaisi vähän enempi tätä Schumin ajoa.. Näyttäisi vaikka kerranki elämässään kisan- Suorana!