Kuinka pitkälle pelleily voi mennä?

  • Santeri_

Tänään tuli taas katsottua MTV3:n (tulos)ruutua. Varmaan moni tietääkin, että siellä oli joku Linkku, vanha selostaja, vieraana. Heräsi vain yksi kysymys, tai oikeastaan kaksi: Mitä v*ttuu, ja se, kuinka alas MTV3 voi mennä?

Lähetyksessä ei ollut yhtään tulosta, joten mtv3:n ohjelmaa voi pitää harhaanjohtavana. Ja se oli myös epäkiinnostava. Ketä oikeasti kiinnostaa katsoa 15minuuttia sitä, kun maikkari näyttää jonkin unohtuneen miehen ikimuistoisia hetkiä ja onnittelee häntä? Ohjelmahan oli jopa kauheampi kuin ne, missä Porttilalla on ns. "kohu".

Tämän päivän lähetys oli täysi pohjanoteeraus. Alan saamaan jo pikkuhiljaa tarpeekseni tästä MTV3:n touhusta. Ensin ns. "pellet", ts. "jääkiekkoasiantuntijat", sitten Porttila, Mtv3:n mäkihyppylähetykset jotka muuttuvat kesken kaiken suorasta jälkilähetykseksi, tyhjät tulosruudut ja nyt kaikkien aikojen tylsin ruutu. Ilman asiaa. Ilman mitään. Ja minä kun luulin että näiden ruutujen tarkoitus on se, että niistä nähdään tulokset ilman että pitää katsoa ne netistä tai teksti-tv:ltä.

Täytyy toivoa, että saadaan maikkarilta pikkuhiljaa vaikkapa urheilutapahtumia pois. Se ei ole ala, joka sopii heille.Uudistuksia täytyy saada. Ja ne saadaan sillä, että ohjelmia siirretään kanaville, joilla ihmiset voivat katsoa niitä, ilman pelkoa jatkuvasta mainostamisesta tai epäpätevistä työntekijöistä. YLE kunniaan, ja myöhemmin vaikka SuomiTV!

Santeri Kärki, 18.12.2009

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus