viikonloppupäivitystä.

  • flashinglights

Huh, se ois taas yks viikonloppu takana päin! Perjantai meni parhaassa seurassa töissä sekä leffassa, ja tietysti illalla kiltisti kotona nukkumassa.. :)

Lauantaina suunnattiinkin sitten viihteelle! Ei muutakun vähän meikkiä, pikkumusta päälle ja korkkarit jalkaan.. what else can i say? Skumppaa, mahtavaa naisseuraa ja hyvä fiilis.

Siinä ensimmäistä skumppapulloa juotaessa tuli puheeksi miehet baareissa. Mikä siinä on, että komea ja hyvinpukeutunu mies tulee juttelemaan ja päättää alottaa keskustelun lohkasemalla jotain tyyliin "ootsä se Pamela..? saisko nimmarin?" Eh... Mä en oikeastaan tiedä mitä tossa, tekis.. Itkiskö, nauraisko vai kysyiskö vaan että "noh, mihis laitetaan?".
Toinen ehkä maailman huonoin alotus on "mä näen että sä haluut mua"-tyyliset heitot.. TÄH, yritätkö sä nyt olla hauska vai ärsyttävä? NÄYTÄNKÖ mä siltä että pöksyt märkänä kuolaan sua koska sulla sattuu olemaan armanin paita ja ridgellä menee huonosti-parta.... NOT!

Sitten on tietysti vielä kaikki sankarit jotka ei puhu mitään, ne vaan seisoo vieressä ja tuijottaa.. mistä muuten tulee sellanen olo että onks mun naamassa jotain vikaa? Onks pinaattia hampaissa?

Mutta minkäs teet.. maailma ilman miehiä olis kuitenkin loppujenlopuks aika kuivaa!

Kirjoitettaessa soi Angello, Ingrosso, Axwell & Laidback Luke - Leave the World Behind

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus