Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.

Yksi miesvolinablogi lisää..  2

Mä en oikeesti tiedä kuinka monta miesvalitusta mä jaksan postata tänne, mutta we'll see..

On perinjuurin ärsyttävää tapailla ihmistä johon sitten ihastuu ja josta ei ota mitään selvää. Tässä tapauksessa kyseessä itseäni muutamia vuosia vanhempi mies joka kuulemma tosiaan pitää musta mutta en ota mitenkään päin selvää mitä se haluaa ja koska se sen haluaa. Jotenkin musta tuntuu ettei se tiedä edes itse mitä haluaa. Harmittaa, koska tunteita on paljonpaljon.. mutta usko alkaa loppua kesken. Ehkä oon hieman malttamaton mutta that's just me.

Itsehän en ole mitään aviomiestä etsimässä mutta tosiaan turha säätäminen tai irtosuhteetkaan ei nappaa.

On turhauttavaa odottaa sitä päivää kun tajuaa tapailleensa ja ihastuneensa ja jääneensä oikeastaan kun nalli kalliolle. Mä olen kuulemma tosi kylmä ja völinpitämätön, mutta ehkäpä sen onkin joku suojamuuri just ton päivän varalle? Mene ja tiedä.

Kerran joku sanoi jotain siihen suuntaan että "ton näkösellä tytöllä ei pitäis olla tollasia ongelmia, mut kai sulla on vaan tosi paska luonne" ja mä oon itsekkin alkanut pikkuhiljaa kallistua tohon näkökulmaan.. mä tosiaankin oon varmaan sitten maailman vaikein nainen. ;)

Kuka kertois miehille ettei voi saada kaikkea, pitää valita. Sä et voi olla sinkku ja olettaa että sulla silti on nainen joka haluaa vaan sut ja odottaa sua kiltisti kotona puhumatta muille.. Se ei vaan toimi niin. Ei ainakaan mun kohdalla. Mä itseasiassa just tajusin että jos tapaisin aivan mahtavan tyypin joka ei kuitenkaan haluis samaa kun minä, mä en jäis. Mä en jäis roikkumaan ja tyytyis pelkkään seksiin sen takia että oon umpi-ihastunut ja mulle riittää kunhan saan miehen edes vähän itelleni. Ei, se ei riitä.

Mä tiedän mitä haluan enkä oo valmis joustamaan siitä, jos se tekee musta jonkun mielestä lehmän tms niin ok.. olkoon niin. Ainakin mulla on omaa tahtoa ja omat päämäärät!


i hate mondays..  1

once upon a time there was wise woman who said that the most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

parhaita elämänviisauksia ikinä, kuka tunnistaa keneltä lainattu...? ;)

Nää on näitä en-halua-kokea-maanantaita, kun tuntuu ettei mikään mene mitenkään päin putkeen ja elämä potkii päähän. Tekis mieli laittaa pää puskaan ja toivoa että tiistai vaan tulis äkkiä. Onneks töissä on kiirettä joten se edes pitää ajatuksia muualla, vaikkakin tuo myös lisää stressiä samalla. Edessä siintää kuitenkin 4 päivän vapaa joka vähän lohduttaa.. pakko saada nollattua tavalla tai toisella!

Pakko sanoa sana ystävistä, hassua miten et ole nähny jotain vanhaa ystävää vuosiin, mutta kun tapaatte niin tuntuu kun ei olis ollut päivääkään erossa.. mulle kävi juuri näin. Sanoisin että fiilis on parempi kun ihastuminen tai tuhat shoppailureissua.. ;) Voin taas kerran sanoa että mulla on ystävä... ihan oikee paras ystävä, bestis, BFF.. no, rakkaalla lapsella on monta nimeä. On kiva tunne kun voi juhlia yhdessä, tehä tyttöjen juttuja yhdessä ja soittaa vaikkei olis mitään asiaa. Allekirjoittanuthan soittelee tasasin väliajoin "vittumitäpaskaamuaärsyttäää"-puheluita... mitään en myönnä!

pakko ois kai raahautua koirien kanssa pihalle vielä muutamaan otteeseen, jospa sitten pääsis peiton alle odottelemaan mitä uus päivä tuo tullessaan!

ps, päivää pelasti ehkä maailman makein löytö... Ed Hardyn ylihieno toppi... i love it! :)


viikonloppupäivitystä.  1

Huh, se ois taas yks viikonloppu takana päin! Perjantai meni parhaassa seurassa töissä sekä leffassa, ja tietysti illalla kiltisti kotona nukkumassa.. :)

Lauantaina suunnattiinkin sitten viihteelle! Ei muutakun vähän meikkiä, pikkumusta päälle ja korkkarit jalkaan.. what else can i say? Skumppaa, mahtavaa naisseuraa ja hyvä fiilis.

Siinä ensimmäistä skumppapulloa juotaessa tuli puheeksi miehet baareissa. Mikä siinä on, että komea ja hyvinpukeutunu mies tulee juttelemaan ja päättää alottaa keskustelun lohkasemalla jotain tyyliin "ootsä se Pamela..? saisko nimmarin?" Eh... Mä en oikeastaan tiedä mitä tossa, tekis.. Itkiskö, nauraisko vai kysyiskö vaan että "noh, mihis laitetaan?".
Toinen ehkä maailman huonoin alotus on "mä näen että sä haluut mua"-tyyliset heitot.. TÄH, yritätkö sä nyt olla hauska vai ärsyttävä? NÄYTÄNKÖ mä siltä että pöksyt märkänä kuolaan sua koska sulla sattuu olemaan armanin paita ja ridgellä menee huonosti-parta.... NOT!

Sitten on tietysti vielä kaikki sankarit jotka ei puhu mitään, ne vaan seisoo vieressä ja tuijottaa.. mistä muuten tulee sellanen olo että onks mun naamassa jotain vikaa? Onks pinaattia hampaissa?

Mutta minkäs teet.. maailma ilman miehiä olis kuitenkin loppujenlopuks aika kuivaa!


Ei ymmärrä. Ei tajua.  5

Väsyttää, vituttaa ja pientä päänsärkyä havaittavissa. Voisko edes olla parempaa saumaa valittaa vähän? No ei.

Musta tuntuu et kahlaan taas läpi hullua deittiviidakkoa jossa tuntuu et jokanen ehdokas on toistaan friikimpi.
Eniten vituttaa miehet jotka on niin in lööv ja vie ulos ja haluu nähdä uudestaan.. sit BOOM: ei kuulu, ei näy. On varmaan joku uus trendi et miehet esittää vaikeesti tavoteltavaa! Kun varovasti kyselet että "mitäpä teet, nähtäiskö?" saat vastaukseksi ympäripyöreen ja hieman kiertelevän "emmätiedäkatotaakuonnoitatöitäkinjamummonhäätjakissakinkuoli"-jaarituksia. Eli siis sarjassamme kootut selitykset.

Ja miehet, jossei niinku nappaa niin miksei voi joko sanoa ettei kiinnosta tai sitten vaikka olla ihan kokonaan vastaamatta puheluihin/viesteihin. Miks pitää selitellä ja kierrellä ja siten jättää toinen osapuoli miettimään että mitä helvettiä just tapahtu? Jos on kiinnostunut niin MIKSI, OI MIKSI pitää leikkiä jotain kissa&hiiri-leikkejä? I don't get it. Vaatiiko vaan liikaa selkärankaa sanoa et "hei oot tosi kiva, mut ei vaan kolahda täl kertaa."?

On se jännä.