Jotain turhaa.

  • tahtitytto

Jotenkin huomaa, kuinka on muuttunut muutamien vuosien aikana. Kasilla yritin olla emo tyylinen, tai no, niin olin mielestäni. Sitä ennen olin vain pissis. Lukiota tuli käytyä muutama vuosi. Siitä ei sitten tullutkaan mitään, minä olin niin herkkä puheille, ollut aina, (koulukiusattu jo pienestä) sekä tosiaan, motivaatio katosi. Hassua sillä ylä-asteen lopulla olin hyvä koulussa, johtui varmaankin ystävästä joka otti koulun tosissaan. Tuli siinä samalla jollainlailla, halusin olla hän, mutten pystynytkään. Silloin. Silti olin ihan lapsi vielä.

Jokaisella ihmisellä on menneisyytensä ja minun menneisyyteni on opettanut minua hyvin paljon. Henkisellä, syvällisellä tavalla. En ole mikään uskonnollinen, mutten myöskään ateisti. En kiistä Jumalan olemassaoloa.

Nyt minä en ole koulussa, työharjoittelun hakua, sekä tuli haettua yhteishaussa. Minun päiväni menevät kaupungilla sekä kirjoittamalla päiväkirjaa. Minun haaveni ovat juuri niin epätodellisia kuin vain voivat olla. Minä haluaisin olla näyttelijä, haluaisin jollainlailla näkyä. Minä haluaisin olla malli. Minä haluaisin kartanon, hah.
Totta tosiaan tuli käytyä teinimallikurssi ja elitestä sain "mallikansion", eli Cd nipun kuvia. Piti ottaa yhteyttä, ei sitten koskaan otettu. Ja todellakaan alastonmalleus ei kiinnosta.. joku sitä täällä taisikin ehdottaa.:D

En myöskään etsi seuraa tältä sivustolta, olkoon siinä taas jollekkin omat kriittiset mielipiteensä. Minulla on poikaystävä ja hengaan täällä muuten vain.

4 kommenttia

licence27

20.3.2012 23:58

Kartanon- Jos tarkoitat oikeaa kartanoa niin toivottavasti tiedä millainen riippakivi ja rahareikä oikea vanha kartano on ylläpitää. Veikkaukseen töihin ja lottokoneeseen oman rivin pallot.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

21.3.2012 00:46

Kävin kääntymässä Cityn sivuilla katsomassa mitä uusia blogeja on ilmaantunut ja herätit mielenkiintoni joten päätin kirjautua ja tulla kommentoimaan :) Kerro ensin kalkkikselle että mikä ihme on emo ? Ai kanaemo ? x)

Ensinnäkin älä aliarvioi itseäsi. Mitään turhaa ei ole näköpiirissäni ! =) Ikävää että sinua on kiusattu. Aivan liian moni joutuu kyllä kokemaan sitä. Tuohon epätodellisiin haaveisiin haluan nyt kuitenkin erityisesti tarttua ! Tavoitteet voivat ja saavat olla korkealla kunhan siihen on jotain edetyllyksiä. Jos ei itse tiedä onko, niitä pitää lähteä koittamaan että voisiko olla kuten olet jo tehnytkin ! Näyttelijäksi haluaminen jos todellakin siihen haluaisit, selviää vaikkapa liittymällä johonkin teatteriin. Kova työ on jokaisessa asiassa tärkeää. Se ei välttämättä aina riitä, mutta yleensä kannattaa ainakin kokeilla ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heiskane_

21.4.2012 11:20

Jos haaveilet näyttelijän urasta ja monesta muustakin, niin suosittelen että käyt sen lukion vaikkapa iltalukiossa loppuun, oletko selvittänyt vaihtoehtoja? Tai mikä tahansa kiinnostava opiskelupaikka, niin hae ja suorita ihmeessä sellainen loppuun. Koulutus on kuitenkin yksi tärkeimmistä pääomista. Nuorena mieli muuttuu ammatinvalintajuttujen kanssa joka viikko? :) mutta sehän on hyvä vaan, ehkä jossain vaiheessa löytyy se itselle paras vaihtoehto... joskus jopa maailman tuulet vievät... pääasia että itse viihtyy ja kokee onnistumisen -tunteita, tekipä sitten mitä tahansa työkseen :)

ps. mulla tuli mieleen Madonnan levynkansi tuosta sälekaihdin-varjo-kuvastasi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus