Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Jotain turhaa.  4

Jotenkin huomaa, kuinka on muuttunut muutamien vuosien aikana. Kasilla yritin olla emo tyylinen, tai no, niin olin mielestäni. Sitä ennen olin vain pissis. Lukiota tuli käytyä muutama vuosi. Siitä ei sitten tullutkaan mitään, minä olin niin herkkä puheille, ollut aina, (koulukiusattu jo pienestä) sekä tosiaan, motivaatio katosi. Hassua sillä ylä-asteen lopulla olin hyvä koulussa, johtui varmaankin ystävästä joka otti koulun tosissaan. Tuli siinä samalla jollainlailla, halusin olla hän, mutten pystynytkään. Silloin. Silti olin ihan lapsi vielä.

Jokaisella ihmisellä on menneisyytensä ja minun menneisyyteni on opettanut minua hyvin paljon. Henkisellä, syvällisellä tavalla. En ole mikään uskonnollinen, mutten myöskään ateisti. En kiistä Jumalan olemassaoloa.

Nyt minä en ole koulussa, työharjoittelun hakua, sekä tuli haettua yhteishaussa. Minun päiväni menevät kaupungilla sekä kirjoittamalla päiväkirjaa. Minun haaveni ovat juuri niin epätodellisia kuin vain voivat olla. Minä haluaisin olla näyttelijä, haluaisin jollainlailla näkyä. Minä haluaisin olla malli. Minä haluaisin kartanon, hah.
Totta tosiaan tuli käytyä teinimallikurssi ja elitestä sain "mallikansion", eli Cd nipun kuvia. Piti ottaa yhteyttä, ei sitten koskaan otettu. Ja todellakaan alastonmalleus ei kiinnosta.. joku sitä täällä taisikin ehdottaa.:D

En myöskään etsi seuraa tältä sivustolta, olkoon siinä taas jollekkin omat kriittiset mielipiteensä. Minulla on poikaystävä ja hengaan täällä muuten vain.