Addiktiot

  • Toni

Mulla on melkoisen paljon addiktioita ja joskus ne jopa häiritsevät normaalia elämääni. Osasta saattaa tulla jopa hieman pakonomaisia. Ehkä tämä blogien kirjottaminen on sittenkin ihan ok ? Ainakin silloin kun tuntuu että pitää purkaa sydämeltään jotain kirjoitettavaan muotoon.

Unirytmi on vähän hakusessa. Heräsin eilen lauantaina niin myöhään etten edes vakion sm-kisaan ehtinyt osallistua. No yhtä pelikierrostahan ei lasketa mukaan lopputulokseen, joten se oli nyt sitten tämä. Toisaalta tuskimpa enää kisaa voittaisinkaan et ei sinänsä niin harmillinen juttu =D Messina teki muuten hienon maalin äsken !

Valvominenkin johtui osittain addiktioista, ainakin välillisesti. Toissayönä osa ajasta meni mesessä todella myöhään ja viime yönä olin sitten taas puhelimessa. Kiva oli jutella ja tutustua paremmin melko uusiin tuttavuuksiin. Tälläistä se elämä on ilman kunnon parisuhdetta eli toisaalta ihan mielenkiintoista hakemista ja tutustumista. Toisaalta kaipaanko edes kunnon parisuhdetta ? Onko musta muka siihen ? Tuohon en uskalla vastata mitään sillä en tiedä aivan varmasti vastausta tuohon. Se sekä kiehtoo että ahdistaa. Vai pitäisikö jatkaa tätä vapaudenkaipuista liitoa jota addiktiot tosin välillä hieman liikaakin vangitsevat !?

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

2 kommenttia

Anonyymi

5.11.2006 17:22

Minulla nyt saldo neljän kierroksen jälkeen -/9/6/8. Ja sijaluku on 10700 jotakin muistaakseni. Ei asiaa kärkeen enää. Johdossa naisveikkaaja. Eläköön tasa-arvo!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus