Alaston piilokamera(Naked & Funny)

  • Toni

Nykyään tosiaankin kannattaa vähän käännellä kanavia sillä tarjonta on melkoista, paljon tietty on roskaakin tarjolla mikä ei itseään lainkaan kiinnosta, mutta paljon myös hauskaa ja tasokastakin viihdettä, elokuvia ja dokumentteja on tarjolla eri kanavilla. Eilen kesken kaiken onneksi satuin kääntämään Jimille(jota en juurikaan ole katsellut, ainakaan vielä) jossa oli "Alaston piilokamera" menossa. Juuri sopivaa ohjelmaa näin kesälle, pikkutuhmaa, paljaita tissejä, viattomien ihmisten shokeeramista seksin tai ainakin kevyen vaatetuksen avulla eli suomeksi hauskaa.. ! =D

FST:ltä taas on tullut seurattua Tenniksen Ranskan Avoimia. Eilen oli hieno puolivälieräottelu naisilla jossa 2 venäläistä naista ottivat mittaa toisistaan mättäen palloa oikein kunnolla.. hyvä peli oli ! Ja YLE TEEMALTA monesti tulee jotain Monte Python-viihdettä esim. kuten eilen. Eli kanavatarjonta on kyllä nykyisin melkoisen laajaa ja laadukasta kun vertaa entiseen. Jos ei aina halua kärventyä ulkona ja sisälläkään ei aina netissä tai muutakaan viitsi tehdä niin telkkaria kannattaa kyllä katsoa kun vähän vain katsoo ensin joko TV-ohjelmasta tai Teksti-Tv:stä että mitä on milloinkin tarjolla milläkin kanavalla. Sitten vaan kylmää juotavaa päälle ja lokoisat oltavat ah ! Ja katsomalla ainakin hetken verran selviää outonimistenkin ohjelmien sisällöt.

Legendaarinen Kupla-sarja tulee tällä hetkellä uusintana. Valitettavasti en muista nyt heti kanavaa mutta anaway se tulee. Muistan sen musiikin lähinnä vaan ja muutaman hahmon ennestään, mutta olin sen verran pieni sillon kun se tuli että en kyllä tajunnut juuri mitään ohjelman sisällöstä silloin.. =P Eipä tainneet aivot olla vielä kehittyneet tajuamaan aikuisten kaikkia asioita.. niin ja tämän ohjelma-blogin päätteeksi vastapainoksi hiukka ulkoiluakin. Oli aivan superhieno ilma taas & innostuin lenkkeilemään pitemmin mitä oli alunperin edes tarkoitus. Toivottavasti en palanut yhtään, huomenna voidaan olla siitä sitten viisaampia.. parin tunnin lenkin tosiaan kävin tuossa paahteessa & siitä onkin nyt hyvä mieli sillä tässön rasvanpolttosessiotkin vielä meneillään kuntoilun lisäksi.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus