Aloitin vedonlyöntipäiväkirjan !

  • Toni

Aloitin tossa pari päivää sitten pitämään vedonlyöntipäiväkirjaa jossa tärkein asia on merkata pelatut panokset. Toki myös voitot kirjataan & eri pelimuodot ja minne firmalle olen pelannut. Noh toki ennenkin olen pitänyt, mut se on jännä homma näin tilastonikkarina että monesti en muka ehdi.. vaikka kulutan välillä jalkapallotilastojen kanssa aivan liikaa aikaa.. On tärkeää nähdä tulos & kaikkein tärkeintä on se että se säätelee pelaamista sillä tavalla ettei tule pelattua liikaa, etenkään liian isoilla panoksella. Sillä kaikkein vaarallisinta pelaaminen on juuri sen jälkeen kun on voittanut hyvin..meinaan silloin on suurin riski luulla itsestään liikoja ja ottaa aivan turhaan liian suuria riskiä.

Nyt kun seuraan tuon avulla koko ajan viikkobudjettia, pyrin siihen että suurin kompastuskiveni mikä joskus meinaa seurata voittoja eli ylipanostaminen voittojen jälkeen olisi paremmin kontrollissa. Seuraamalla koko ajan laittamia panoksia & plus-miinus tulosta, taatusti ymmärtää paremmin sen rahan arvon ja nimenomaan tavoittelee pitkän tähtäimen voittoa jättämällä pois turhan isot vedot silloin kun kunnon pelattavaakaan ei juuri ole tarjolla. Tietoa ja taitoa mulle on jo kertynyt vedonlyönnin maailmasta paljonkin, mutta jollei pelityyli ole hanskassa siitä ei välttämättä olekaan niin paljon hyötyä kuin voisi.

Perustin siis vedonlyöntipäiväkirjan siksi etten huomaamatta pelaisi liikaa sekä siksi että harrastuksestani olisi paremmin rahallista hyötyäkin sikäli mikäli voittoa tulee.

1 kommentti

Cessan

18.9.2009 18:16

Miekin aloitin taannoin ja lopetin todettuani, että vittuako sitä tosiasioilla itseään masentaa. Nyt on hyvä mieli kun seuraan vaan että paljonko sitä voittoa tulee, en sitä, että paljonko todellisuudessa oon voiton puolella.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus