Ei tarvinut kauaa lauantaita murehtia..

  • Toni

..sillä sunnuntai kulki vedonlyönnissä taas uskomattoman hyvin ! =) Muutama todella komea osuma ja taas pari täydellistä järjestelmää ulkomaille ! Jippo 2 oli Veikkaukselle hienoin osuma, ylikerroin oli komea 5.45. Espanjasta poimin taas motivaatiopelit putoamista vastaan ja molemmat voittivat pelinsä eli Osasuna 1 & Recreativo 2 yllättävän hyvällä kertoimella Veikkauksella 2.75.

Ulkomailta poimin Italian hyviä kertoimia mitä veikkaukselle ei voinut lainkaan pelata. Lazio 2 4.33 sekä Galiari 4.75 osuivat. Harmittamaan jäi etenkin paljon panostamani Parma 2 5.00 sekä pienempi veto Catania 2 5.25 jossa Juventus tasoitti minuutti ennen loppua. Catanialla oli tuossa pelissä lähinnä pelattavaa, joten kerroin kyllä maistui.. ilmeisesti vaan jo kerran sopupeleistä tuomittu Juventus ei enää uskalla pelata kyseenalaisia tuloksia vaan ilmeisesti pelasi tosissaan Cataniaa vastaan.. Pieni harmitus oli myös etten muistanut pelata Barcaa vastaan kun kovakuntoinen ja hyvin vieraissa tällä kaudella pelannut Mallorca upotti Barcan 4 minuuttia yliajalla.. olisi pallo pomppinut taas hyvin veikkaajalle.. ja etenkin GRIFK:n kova kotikerroin jäi huomioimatta kun sunnuntaina kerroin vasta ilmaantui mutta en minäkään ehdi kaikkea kerralla aina huomioimaan.

Ja kun Englannin liiga ratkesi eilen, sain sieltäkin poimittua upea kohteen, tasurin West Ham-Aston Villa x. Historian aikana Aston Villa on tosi harvoin, vain 6 kertaa pystynyt kellistämään West Hamin vieraissa ja nämä joukkueet ovat niitä ihan perinteisempiä liigajyriä joilla kohtaamisiakin on jo ollut paljon. Tasureita nämä taas ovat pelanneet viime vuosina tuhottomasti, Aston Villalla oli enemmän pelattavaa, mutta eikö West Ham onnekseni tietenkin tasoittanut lopussa kahteen kahteen.. =)
Se täydellinen järjestelmärivi ulkomaille meni muuten näin > West Ham-Aston Villa x-Osasuna 1-Recreativo 2&Jippo 2 aijai teki gutaa..

Hieno tulos tuli jo sunnuntailta, muutama maanantainen peli ratkaisee lopullisen saldon. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan oli Parma, mutta tänään jos osuu muutama hyväkertoiminen kohde niin sekään ei tunnu enää missään..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus