Hetken muistelu kivasta ajasta naisten keskellä.

  • Toni

Meinasin lopettaa jo blogien kirjoittamisen koska se tuntuu tällä hetkellä lähinnä ajanhukalta. Tällä hetkellä keskitän ajatukseni ihan muihin asioihin. Oikeastaan tänne ei edes kiinnosta hirveästi kirjoittaa koska olen tavallaan suuttunut myös. Mulla on ollut pitkään kumma tunne että mua sekoitetaan kaikenmaailman prkeleen asioihin.. mä ihmettelen kovasti mistä moinen on edes lähtenyt käytiin !?

Jos mennään ajassa 1.5-2 vuotta taaksepäin, oli naisasiat aika mukavassa jamassa ja hallinnassa. S:n kanssa vietin useimmat juhlapyhät kun se vielä tuntui luonnolliselta ja kun olin vielä ihastunut. Samalla pidin edelleenkin yhteyttä pitkäaikaiseen ystävääni J:n(=Jenni horoskoopiltaan leijona sekaannusten välttämiseksi).

Sitten viime kesänä tuli käytyä taas vaihteeksi provinssirockissa ja tapasin siellä uusia ystäviä ja jotain vanhojakin ystäviä naisista siellä tapasin. Kuvistakin voi päätellä että siellä oli oikein mukavaa.

Sitten pikkuhiljaa S:n kanssa juttu menee ohi eikä enää pahemmin tapailla tai käydä koiran kanssa lenkillä. Joten cityn kautta on tuon ajanjakson jälkeen tullut seuraa etsittyä. Muutamia treffejä on ollut muttei mitään vakavaa. Lähinnä juttelua, pientä hauskanpitoa tai seksiä. Tapasin myös yhden vanhan tuttavankin tässä yhdessä vaiheessa-ei cityn kautta.

Joo että ihan kiva ajanjakso se oli kun oli pieniä ihastumisia ellei jopa rakastumistakin elämässä yhden varsin nopean periodin aikana. Siinä oli jo Toni-Poni hieman ihmeissään =D Terkkuja vaan kaikille sen hetkisille läheisille naisille jos vain tätä luette. Toivon kuitenkin ettette lue, koska tämä on kuitenkin vain lähinnä mun oma päiväkirja =D Miksi sitten kirjoitan tämän kaikkien luettavaksi ? No siksi koska olen tyypillinen mies ja tykkään kehua onnistuneista naisjutuista ja olen myös kovin pakkomielteinen henkilö tekemään tiettyjä asioita kuten kirjoittamaan tänne.

Vituttaa vaan että vieraat ihmiset sitten vääntelevät näitä todenmukaisia kirjoituksiani.. Tämä tilinpäätöksenä jotta pääsen taas elämässä eteenpäin. Saas nähdä mitä se tarkoittaa ? Jenniin tuskin yhteyttä kokonaan poikki laitan koska sen verran kauan se ystävyys kestänyt. Vaikka tälle pakkomielteelleni olenkin etsinyt korviketta citystä en ole siihen löytänyt vielä korviketta.

Tämän kirjoituksen tarkoituksena oli myös puolustaa itseäni että olen oikein hyvä jätkä enkä pahemmin paskaa puhele.

Onnellinen ilme? =D
Onnellinen ilme? =D

Kirjoitettaessa soi Tiamat : A Deeper Kind Of Slumber

2 kommenttia

Toni

4.11.2006 18:07

Tarkoitin siis vuotta 2005 provinssin osalta ja Bleed saa myös kommentoida =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus