Jesh, vihdoinkin lähes terve päivä !

  • Toni

Olin edellisen kerran täydessä terässä lauantaina 26.2 kunnes aloin sairastelemaan. Eilen oli vielä erityisen noivea päivä yhtäkkiä taas, aloin voimaan pahoin, vatsassa kiersi & siihen oli useampikin syyllinen. Yksi oli ehkä vanha purkka suussa.. väsyin totaalisesti kaupungilla & ajattelin vain että jos sänkyyn äkkiä pääsisi..

Noh lähdin kävelemään ja käymään sitten Äidin luona tottakai ! :D Sieltähän sitä lohdutusta löytyikin. Äiti teki löysää puuroa kiisselillä & antoi jonkun vatsavaivoihin auttavan pillerin ja sitten vielä söin ekaa kertaa valion(jee olin siel muuten kesällä töissäkin) uutta ruuansulatusjugurttia ! Kyllä kannatti käydä, piristyin jo illasta ja sain hommattua ton television ja digiboksin mitkä olivat suunnitteilla sille päivälle !

Ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa harvinaisen vireä päivä eli alkaa tuntumaan jo lähes täysin terveeltä ! Ainoastaan pieni röhä on vielä kurkussa, mutta kipeä se ei enää ole eikä tarvi enää pahemmin niistellä. Taisi eilen kannattaa siis käydä äipän luona :) Tämän päivän vielä lepäilen, mutta huomenna voisi kokeilla jo liikuntaakin, vaikka puntin veivailua !? =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus