Kaksijakoinen vetoviikonloppu! Mut hyvin päättyi=)

  • Toni

Lauantai oli harvinaisen hyvä unelmapäivä vedonlyönnin kannalta. Osui kohde toisensa jälkeen vaan komeasti, parhaimpina Nordsjyalland 1 kerroin 6.85 sekä VPS 2 5.85. Tilastoista oli hyötyä, FC Köbenhavn on alkukaudesta usein ennenkin ollut vaikeuksissa alkukierroksilla etenkin vieraissa ja tämä oli juuri Tanskan liigan avauskierros ! Ei millään voi vielä kuviot olla kovinkaan valmiina myöskään aivan huippujoukkueilla jotka uudistuvat kokoonpanoineen myös aina jonkin verran joka kauden jälkeen. Sitten tuon Hakan vauhti on alkanut hyytyä yllärin hyvän alkukauden jälkeen eikä Haka ole enää aivan viime kausina ollut enää niin kovan kotijoukkueen maineessa kuten joskus joten mahtavaan vireeseen päässeellä VPS:llä oli kerrointaan paremmat saumat vierasyllätykseen & niin myös onneksi tapahtui ! =)

Muita hienoja osumia toivat FC Ypa 2 yllärin hyvällä 2.65 kertoimellaan sekä yleensä Virkiää vastaan kannattaa pelata joten FCJ:n vierasvoitto 1.85 kertoimella maistui myös. Superettanista pelasin Åtvidabergiä kertoimella 2.10. Pienemmän panostuksen arvoinen oli myös Ilves-Lopa 2 kertoimella 3.00. Olin myös lauantain kakkos-Vakiossa tosi hyvin jäljillä, harmitti kun oli vaikea kierros ja jäin juuri 9 oikeen pienellä systeemillä eikä ollut mikään kohde pahasti pielessä. Lähellä oli isompikin voitto.

V-loppu oli kaksjakoinen sillä sunnuntaina taas ei meinannut juuri mikään pelivalinta puolestaan enää osua. Maarianhamina johti jo pian ottelun alussa mutta joutui tyytymään tasuriin. Ja vielä enemmän otti päähän HJK:n hukattu johto 86.minuutilla jota myös pelasin sinkkuna. Yritin myös TP-47:n superyllätystä kovalla yli 8 kertoimella. Vakion puolella sain kyllä muunmuassa Käpan varmana kiinni, muttei tullut tarpeeksi kuitenkaan osumia ihan lunastukseen asti.

Joten maanantai ratkaisi koko viikonlopun kohtalon. Enää en silloin pelannut vaan jäin odottamaan etenkin Örgryten kautta tekemiä rivejä ja nehän osuivatkin komeasti joten kaiken kaikkiaan se oli varsin hieno vetoviikonloppu ja ennen kaikkea selvästi voitollinen joten nyt pääsee vähän nautiskelemaankin.. =) Tän viikon alkuviikko on ollut pelillisesti aika hiljainen joten vähän jo viikonloppua odotellen pelien osalta ! Mut nyt kohta jazzeilemaan, heikun keikun !

Esimerkkilappuja alhaalla :

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus