Liikuntapäivä !

  • Toni

Joo tuli käytyä kurssiporukan kera kylpylässä vähän urheilemassa.. Kolmea lajia tuli koitettua, ensin nelinpelinä sulkapalloa, sitten keilailua 2:lla radalla 2+2 & lopuksi kaksinpeliä pingiksessä. Tästä saattoi alkaa kipinä että alan käymään taas vuosien tauon jälkeen pelaamassa sulista säännöllisesti kun löytyi sopivantasoinen vastustajakin ilmeisesti !? Oli hyvä pelata nelinpelinäkin nyt tänään kun kaikki olivat pelanneet joskus ja osasivat pelata niin ettei mikään jako ollut täysin mahdoton. Pidän kuitenkin ehkä pöytätenniksestä vieläkin enemmän sillä mielenlaadulleni käy kuin nenä päähän juuri joku noin nopea reaktiopeli missä ei liikoja tarvitse ajatella ! =D Rentouttavaa !

Musiikkimaussa ihan sama juttu, Nile on juuri tarpeeksi nopeaa musiikkia minullekin monen liian hitaan biisin kuuntelun jälkeen.. Sitä pingistäkin tosiaan voisi yrittää toisinaan pelata jos sopiva kaveri tästä läheltä siihenkin vain löytyisi !? Kummatkin mailapelit ovat kuitenkin sellaisia joita on joskus nuorempana tullut lätkittyä melko paljonkin, etenkin pingistä tuntikausiakin kerralla parhaimpina päivinä kauan sitten jo yläasteella ! :P Sulis tuli hiukka myöhemmin kuvioihin & tennistä pelaan jo säännöllisen epäsäännöllisesti aina kesäisin. Se oli tänään kiva liikuntapäivä se ! :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus