Menestystä Suomi-lätkästä ! =)

  • Toni

Kannattipa tänään vaivautua pelaamaan pitkävetoa & ehkä vakioveikkaustakin.. sillä tarjolla oli aika hyviä kertoimia, veikkauksen listoilla Ässistä tarjottiin TPS:ää vastaan melkein viiden kerrointa ja se nyt on aivan liikaa olkoonkin vaikka Ässät ei ollut voittanutkaan noin vuoteen ennen tätä yhtään vierasottelua. Ajattelin että joulutauko voi sotkea muutenkin hieman kuvioita & kun ennen kautta TPS:ää pidettiin jopa huonompana joukkueena kuin Ässiä, niin kyllähän tuolla kertoimella oli pelattava.. toinen iloinen yllätys oli HPK:n vierasvoitto Pelicansista johon satsasin hieman vähemmän.

Lätkävakion kaikki 6 ottelua SM-liigasta osuivat, joten melkoisen jännittävä on ensi yön NHL-kierros kun toiset 6 vakion kohdetta pelataan sitten ! Aijai hieman meinaa jänskättää.. ja ihan helppokaan ei kierroksesta ole tulossa kun melko vähän pelatut kohteet osuivat :

Lukko 1 29%
HPK 2 11%
Ässät 2 13%

Lähellä oli että Tappara olisi tehnyt yhden kauneusvirheen riviin loppukirillään tässä vaiheessa, mutta onneksi Kärpät ratkaisi ihan lopussa, huh.

Myös Manchester Cityn mahdollinen kompurointi Blackburnia vastaan tänään tekisi päivän pitkävedosta vielä loistavamman ! Edellisen kerran pelasin Man Cityä vastaan ti 18.12 cupin ottelussa Tottenhamia vastaan & se olikin hyvä osuma silloin yli 3:n kertoimella ulkomailta.

Pe 21.12 oli pettymysten pelipäivä. NHL:n vierasjoukkueisiin satsaaminen petti & Ranskan toiseksi ylimmässä sarjassa panostin juuri eniten hieman vääriin tasureihin & kaiken lisäksi otteluita peruttiin iso liuta sinä kierroksena.

La 22.12 tuli muutama ihan hyvä osuma, taas oli Man City osallisena yhteen niistä, tällä kertaa tilastotasurissa Aston Villaa vastaan.

Su 23.12 oli varsin hieno pelipäivä sopivasti juuri ennen Joulua. Etenkin 5 kohdetta oli sellaisia jotka pistivät silmääni & komeasti 4 niistä osuikin ! =) Ei kuitenkaan aivan täydellistä, mutta hyvältä tuokin jo tuntui. Ottelut olivat :

Livorno-Atalanta x
Napoli-Torino x
Palermo-Lazio x

Jälleen kerran oli siis Italian sarja hallussa, muuta en sieltä pelannutkaan, sieltä on kiva poimia aina yleensä vaan noi tasurikohteet ! =D

NHL:tä taas oli :

Nashville 2

Ja ainoa harmittava ohi mennyt veto oli Toulouse-Rennes 2, ajattelin että nyt loppuu Renneksen tappioputki & kun ennenkin oli menestynyt Toulousen vieraana, mut tasuriin jäi tällä kertaa..

Ke 26.12 Tapaninpäivä ei ehtinyt ajatella oikein vielä veikkaamista, heräsin todella myöhään & vielä liian joulutunnelmissa, joten se päivä meni ohi veikkaamisen osalta suurinpiirtein.. ja hyvä näin, ei ollut niin erikoisia kohteita ja tuloksia näin jälkikäteen ajateltunakaan.

Mutta tämä päivä To 27.12 tulee olemaan yhä hurrrjan jännittävä vetopäivä jo tähänastisen menestyksenkin lisäksi eli Go Blackburn & NHL:n peleihin rutka annos vielä tuuria niin.. =o

Kirjoitettaessa soi Amorphis : Black Winter Day(Todistaja X, viimeinen osa, yhteenveto)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus