Naisen suusta kuulee totuuden !

  • Toni

Tänään muutaman viikon tuntemani tyttö analysoi mua jo pelottavankin hyvin ! =D Aloitti laittamalla melkein sanat suuhuni että sä et varmaankaan ole kovin kauaa seurustellut kenenkään kanssa !? Koska en kuulemma ole lainkaan sen tyylinen ihminen eli huomasi mussa varmaan sen läpipaistavan vapaudenhalun johon ehkä itseni mielestä liittyy myös pieni pelko läheisyydestä. Johtuneeko jotenkin hieman rikkinäisestä perhesuhteista lapsuudessa/nuoruudessa sitä en voi olla varma. Kai sitä joskus vaan ihminen kehittyy niin itsenäiseksi.

Ehkä heitto ympäri maailmaa kiertäväksi hipiksi oli liikaa =D Mutta se että normaali perheeseen tähtäävä parisuhde saattaisi alkaa ahdistamaan ainakin vielä tässä vaiheessa, oli taas varsin hyvin luettu. Epäili jopa asetunko koskaan !? =D Noh kyllä kai se olisi tarkoitus perustaa joskus vielä perhekin, mutta milloin ja kenen kanssa ? Luulen että noi asiat tulee mulle yllättäen, mitään suunnitelmia ja aikatauluja en aio tehdä, se mikä on tullakseen tulee, päivä kerrallaan.

Yllätys yllätys olen kuullut tätä samaa tyyppiluokitelmaa itsestäni melkein joka naiselta joita olen tapaillut tässä aivan viime vuosina. Tämän päivän analyysissa sain kuulla myös että vedän varmasti aika erikoisia ihmisiä puoleeni, koska olen kuulemma varsin outo =D Ja että mulla on varmaan paljon naispuolisia ystäviä. Henkilö jolle kehtaa puhua asioita mitä kaikille ei kehtaisi. =D Joo tälläistä sain tänään kuulla.

Join muuten tänään 3 kuppia kahvia ja se on paljon mulle joka ei kotioloissa keitä lainkaan kahvia. No pitäähän sitä pysyä hereillä ettei nukahda kun toi on niin omatoimista opiskelua mitä nyt käyn =D

Parta ajamatta..Part two.
Parta ajamatta..Part two.

Kirjoitettaessa soi Rush : Vapor Trails

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus