Ostin taas uudet kynsileikkurit ! =D

  • Toni

Niin aivan ensimmäiseksi Hyvää Äitienpäivää vaan kaikille pikkumussukoiden omistajille ! =)

Niin kävin perjantaina taas ostamassa uudet kynsileikkurit kun ne edelliset tosiaan hajosivat kesken toisen leikkuukerran.. nyt ostin ainakin sen verran järeät että luulisi että nuo nyt kestäisivät jo jonkin aikaa !? Ei tarvitse edes kovin paljoa puristaa että kynsi irtoaa & terä on sivussa eikä siinä päässä kuten yleensä olen tottunut. Testattu on jo ja olen jöröjukasta nyt tosi kaukana.. =D Pikemminkin sormien kynsistä osa tuli jo liiankin lyhyiksi joten puuhatessa jotain pikkunäppärää, aina välillä vähän tuntuu..

Eilisestä vedonlyönnistä muuten.. meni aika huonosti, oli jo aikakin. Se Ranskan liigan toka vika kierros meni kyllä aika poskelleen ! Ehkä hyväkin tähän väliin huonompi päivä ja tänään jatkuu taas paremmin !? Ainakin puoliajalla Italian liigassa ihan lupaavat tilanteet vielä. Lazio johtaa vieraissa jo kahdella maalilla ja päivän haku Parma, lähes pakkovoiton edessä vieraissa johti jo 1-0, nyt tilanne 1-1 mutta toinen puoliaika vielä aikaa mennä uudestaan johtoon.. ja pari muutakin pienempää kakkoshakua oli siitä liigasta ja illalla sitten odotetaan mitä tapahtuu Espanjassa ja Suomessa futiksessa. Niin eikä tietenkään unohdeta jännittää miten käy Suomen ekassa tosi tosi kovassa pelissä USAA vastaan !? Tsemiä Suomi !

Joo ja illasta vielä Äitienpäivää Äidin luo tietysti juhlistamaan ! Vaikka itse sanonkin niin hauskan hienot lahjatkin ostin ! =D Vaikka ei se materiaali niin tärkeää vaan halaus ja yhdessäolo.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus