Päivän ilouutinen ! :)

  • Toni

Vahvistus: Shefki Kuqi siirtyy Newcastleen!

Suomalaishyökkääjä Shefki Kuqin huippusiirto Valioliigan sinetöityi.

Useiden brittilähteiden mukaan suomalaishyökkääjä Shefki Kuqi pelaa loppukauden Valioliigan perinteisiin seuroihin lukeutuvassa Newcastlessa.

Kuqi on tehnyt akuuttiin hyökkääjäpulaan joutuneen Newcastlen kanssa sopimuksen läpäistyään seuran lääkärintarkastuksen keskiviikkona.

Newcastle kaipasi uutta miestä hyökkäykseensä, kun seura luopui tammikuussa ykköskärjestään Andy Carrollista ja pian sen jälkeen Shola Ameobi loukkaantui sen verran pahasti, että on sivussa pitkälle kevääseen.

Kuqin sopimus sarjaporrasta alempana pelaavan Swansean kanssa purettiin aiemmin tänä vuonna, joten suomalainen pystyi siirtymään uuteen seuraan, vaikka siirtoikkuna sulkeutui jo tammikuussa.

Uudessa seurassaan Kuqi kilpailee peliminuuteista Leon Bestin, Nile Rangerin ja Peter Lovenkrandsin kanssa.

SkySports ounastelee Kuqin olevan joukkueen mukana jo lauantaina, kun Newcastle kohtaa Blackburnin, jota Kuqi edusti kaudella 2005-2006.

Ja lisää aiheesta :
http://www.iltasanomat.fi/valioliiga/Kuqi%20intona%20Aivan%20loistava%20juttu!/art-1288368285241.html

http://www.iltasanomat.fi/valioliiga/N%C3%A4in%20Newcastle-luotsi%20perusteli%20Shefki%20Kuqin%20hankintaa/art-1288368277051.html

Kirjoitettaessa soi ZZ Top - Gimme all your lovin(Radio Jyväskylä)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus