Revolution in my life !

  • Toni

Eilisen tunnevyöryn päälle oli hyvä nukkua kunnolla ! Olo on taas normaalin pirteä ja suht normaali muutenkin. Eilen tuntemukset vaihtelivat melkoisella pikakelauksella kun ei muutenkaan ole oikein niin usein tottunut moisiin tunnekokemuksiin joten se oli sinänsä shokeerava kokemus, mutta aivan miellyttävä sinänsä koska se oli täysin positiivispitoinen. Joutui vaan illalla jälkikäteen käsittelemään tätä itselleni hyvin henkilökohtaista ja mullistavaa asiaa, joten helppo ei ollut heti saada unen päästä kiinni. Mutta nyt olen jo kohdistanut ajatukset aivan muihin asioihin ja tuo isä-juttu saa jäädä muhimaan siksi aikaa.

Ps. Näköjään mulla on yksi kaveri vähemmän listallani kuin ennen eli kukahan sieltä on nyt lähtenyt listalta veks ? =p Kenties joku jonka kanssa ei aikoihin ole pidetty yhteyttä vai poistiko joku peräti profiilinsa täältä Citystä ???

Isälläni oli ainakin tämä kuva itsellään, ehkä se tuorein ? Katukuvassa ei minua olisi kuitenkaan enää tunnistanut ! Toni-Poni 8.luokka. Vielä suht kiltin näköinen..
Isälläni oli ainakin tämä kuva itsellään, ehkä se tuorein ? Katukuvassa ei minua olisi kuitenkaan enää tunnistanut ! Toni-Poni 8.luokka. Vielä suht kiltin näköinen..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus