Shoppailemassa..

  • Toni

Tänään avattiin Jyväskylän Palokassa Clas Ohlson-kauppa. Joten sinne siis ! Samalla tuli shoppailtua myös Hong Kongissa. En ollutkaan ennen käynyt kummankaan nimisessä liikkeessä. Hyvät oli kyllä valikoimat ! Samalla kävin myös Sotkassa josta todennäköisesti tulen ostamaan tässä kuussa sekä vuodesohvan että vuoteen. Olin nähnyt sen esitteessä itselleni sopivat joten kävin paikan päällä tsekkaamassa miltä ne oikein näyttävät.

Tältä Palokan reissulta tarttuikin varsin mukavasti nimenomaan hyödyllistä tavaraa mukaan ! =) Blogin lopuksi tylsähkö luettelo siis ostoksista. Ostin kahdet eriväriset farkut, uimahousut(shortsityyliset), kahvinkeittimen(ennakointia vieraiden varalta, itsehän en juurikaan juo), 2 cd-levyä, 50 kuulakärkikynän pakkauksen(tilastonikkarilla & "tieteilijällä" kuluu hurjasti kyniä), rannepuristimet, kahvakoukun selän kutiamista varten sekä ison valion olo-ruoansulatusjugurttipakkauksen sitten Citymarketista.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus