Varteenotettavat pelivihjaajat !

  • Toni

Esbc, tietäjät & täysosuma, siinäpä nämä kauan olleet vihjaajat jotka mainostavat paljon omaa tuotettansa sekä mikä tärkeintä tekevät pitkällä tähtäimellä voitollista tulosta.

Tuli vain mieleen kun yksi päivä yhden toisen kovan pelurin kanssa päädyttiin keskustelemaan aiheesta. Itselleni aihe on kovin tuttu ja olen silloin tällöin käyttänytkin näitä palveluja. Olin tossa taannoin muutaman vuoden lähes naimisissa vedonlyönnin kanssa =D Kyllä sitä ehti oppia siitä aiheesta kaikkea mahdollista.

Nykyään pelailen vähän rauhallisemmin ettei se koko elämä pyöri enää tuon aiheen ympärillä. Onneksi yksi hyvä tyttöystäväni tuki harrastustani tykkäämällä itsekin vakioveikkauksesta =D Harvemmin kuitenkin tulee törmättyä naisiin jotka tästä aiheesta olisivat kovinkaan kiinnostuneita.

Niin noista varteenotettavista vihjaajista piti vielä mainita hieman niitten periaatteita. Esbc kyttää kerroinlaskijoiden räikeitä virheitä ja panostaa lähinnä ylikertoimiin ja rajatapauksiin. Tietäjät & täysosuma perustavat vihjeensä enemmän kokoonpanotietoihin, motivaatioihin sekä tietysti nekin kyttäävät hyviä kertoimia mutta tyytyvät useimmin pienempiinkin kertoimiin kunhan pelin motivaatiot ja voimasuhteet näyttävät ennakkoon lupaavilta.

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

Kirjoitettaessa soi Apocalyptica : Inquisition symphony

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus