Viikatemies on vieraillut ikävän ahkeraan.

  • Toni

Ensin tosiaan kuoli isäpuoleni isä joka nyt ei varsinainen verisukulainen ollutkaan, mutta kuitenkin läheinen etenkin kun ei muitakaan pappoja enää olemassa mulla ole. Äitini tiesi jo hänen hautajaisissaan seuraavasta kuolemasta ja kertoi sitten mullekin hautajaisten jälkeen että mummoni sisko on kuollut myös lyhyen sairauden jälkeen. En enää viimeisinä vuosina kovinkaan usein häntä nähnyt mutta hyvinhän minä hänetkin muistan lapsuudesta etenkin.

Ja ei kahta ilman kolmatta sillä isäni puolelta kuoli taas syyskuussa setäni, jota en muista kuin lapsuudesta, mutta hänen poikien kanssa olen ollut kyllä tekemisissä etenkin toisen niistä melko paljonkin aina teini-iästä aikuisuuteen. Harmittaa heidän puolestaan vaikka itselleni isän puoleiset sukulaiset ovatkin aika vieraita.

Eipä ole ikinä ennen kuollut näin nopeaan tahtiin näin monta sukulaista tai ns. sukulaista tai läheistä kuten tuossa yhdessä tapauksessa. Kaikki kuolemantapaukset sattuivat nyt syksyyn 2009 noin kahden kuukauden sisälle. Mutta elämä on tälläistä, siihen kuuluu myös kuolema ja mitä pitemmälle sitä elää sitä enemmän niitä ikävä kyllä tulee vastaankin. Täytyy hetkeksi rauhoittua kunnioittamaan edesmenneiden muistoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus