Ilmainen lounas on olemassa!

  • Perttu Juhani Pulkkinen
Jonkin vanha Jopo onkin toisen aarre. Kuvan alkup. lähde: Wikimedia Commons/Mika Leppä.
Jonkin vanha Jopo onkin toisen aarre. Kuvan alkup. lähde: Wikimedia Commons/Mika Leppä.

Olet lukenut sadat ohjeet siitä, miten voi vaurastua. Olet tehnyt oman kukoistuksesi käsikirjoitusta. Kuuntelet subliminaalisia nauhoitteita öisin. Hengailet oikeissa piireissä ja dissaat luuserismia, jos se vaikuttaa tarttuvan jostain. (No ei vaiteskaan :-) valistuneet cityläiset tietävät, ettei luusereita edes ole ja jos heitä olisikin, ei heitä kannattaisi dissata vaan rakastaa ja jeesiä.)

Mutta kuitenkin. Jotenkin mieliinpainuva, elämyksellinen ja vauraudelta haiskahtava elämä kiinnostaa sinua, niinkuin meitä muitakin. Tässä vaurastumiseen liittyvä salaperäinen vinkki , jota harvoin tulee ajatelleeksi.

SALAINEN VINKKI: KAIKKI ARVO ON SUBJEKTIIVISTA.

1) Kaikki arvostaminen on viime kädessä suhteellista. Vaikka rahan käypä arvo on markkinoilla sovittu, silläkin saa vain jos myytävää on ja myyjä haluaa myydä.
2)Siis: mikä toiselle on arvokasta ja kaivattua, voi olla toiselle tarpeetonta.
3) Tästä taas seuraa, että win-win-kauppoja oikeasti on olemassa ja ns. ilmainen lounas on mahdollinen!

Jos Sinulla on siis vaikkapa ikivanha sarjakuvakirja, mikä ei Sinulle merkitse mitään, niin keräijälle se voi olla erittäin arvokas. Hänellä taas saattaa olla perintörahaa liiaksi asti tai keltainen Jopo, jota olet kaivannut, mutta mitä hän ei itse tarvitse. Molemmat teistä voittavat tässä "business transactionissa" aidosti.

Tätä ajatusta jatkaisin vielä positiivisella ajattelulla, eli että on "näkymätön todellisuus", jossa miljoonilla ihmisillä on sekä tarpeita että annettavaa toisille. Varsinkin nyt nettiaikana ihmiset saavat tarpeensa kohtaamaan paremmin kuin koskaan ennen.

Ole siis luottavainen: Sinulla on annettavaa ihmiskunnalle, ja Sinun tarpeisiisi on vastaus jollakin jossain.

Amerikkalainen myönteisen ajattelun edesmennyt guru Wallace D Wattles kirjoitti näin menestyskirjassaan The science of getting rich inhimillisten tarpeiden ihmeellisestä täyttymisestä:

If you want a sewing machine, for instance, [... ]hold the mental image of it with the most positive certainty that it is being made, or is on its way to you. After once forming the thought, have the most absolute and unquestioning faith that the sewing machine is coming; never think of it, or speak, of it, in any other way than as being sure to arrive. Claim it as already yours. It will be brought to you by the power of the Supreme Intelligence, acting upon the minds of men. If you live in Maine, it may be that a man will be brought from Texas or Japan to engage in some transaction which will result in your getting what you want. If so, the whole matter will be as much to that man's advantage as it is to yours.
Vaurasta loppuelämää!

Kirjoitettaessa soi https://www.youtube.com/watch?v=9g7Ibb1uFE8

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus