Donnie Darko

  • Tero

Jösses.

Jösses kertakaikkiaan.

Olipa kaksituntinen. Arvasin kyllä että kyseessä olis hyvä elokuva, mutta en arvannut kuinka hyvä. Psyk(o)edeelistä menoa alusta loppuun, missään vaiheessa ei oikein päässyt jutusta jyvälle ja vasta lopussa annettiin näennäinen vastaus kysymykseeni "mikä juoni?"..

Juonihan ei tarkoita siis tapahtumaketjua, vaan juoni on syy ja seuraus-suhde. Elokuvan tarina voi alkaa ja loppua ilman mitään syy-seuraus-suhdetta. Donnie Darkossa on selkeä tarina, tuo mainitsemani syy-seuraus-suhde vaan pakenee, en tajua.
Toki mulla on muutama teoria, mutta ne on liian helppoja. Tuntuis häväistykseltä ajatella että tää elokuva olis kirjoitettu niinkin yksinkertaisen ajatuksen päälle.

Kämppis sanoi että pitää käydä lukemassa netistä ohjaajan kommentit/selitys sille, mitä elokuva tarkoittaa. Mä taidan ensin yrittää muodostaa oman mielipiteen siitä, jos vaan onnistuu. Sekavaa.

Hiton hyvä biisi siinä loppuvaiheessa soi, nimi on varmaan "Mad World". Ehkä vähän.. itsetuhoiset lyriikat, mutta melankolia puree, ei voi mitään. Esittäjä pitää kaivaa esille googlesta ennen nukkumaanmenoa.

Hyvää yötä, mielenkiintosia unia, mulle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus