Heräättekö väärään aikaan?

  • Tero

Kysyn, koska mä herään aina ja poikkeuksetta unen mielenkiintosimmassa kohdassa, siinä, missä sen toivois jatkuvan vaikka vielä ihan muutamankin hetken.
Mutta ei, aina se katkee ja sit herään joko kokonaan tai puolittain niin, että tajuan sen olleen vain uni, enkä uudelleen nukahtamallakaan pysty sitä jatkamaan.

Nyt aamun tunneilla olin unessani jossain elokuvateatterissa, jossa sai lukea ja jutella samalla, kankaalla pyöri joku äänetön/hiljainen filmi, ja salissa oli valotkin päällä. Samalla sali oli baari/hotellin aulamainen paikka.

Viereen istui sellainen ihan nätti tyttönen joka alkoi lukea lehteä. Hän aloitti selaamalla Elokuvat-osioon.
Kysäisin häneltä kuka on Hollywoodin seksikkäin mies ja vastaukseksi sain Sean Conneryn.
"James Bond?", tarkensin, johon tyttö vastasi "Eikun Kompassi".
Tokaisin: "Eikös kompassi ole se uusi kauhu/actionthrilleri, jossa on myös Jodie Foster, se missä ne on jossain ihme alueella ja poispääsy on rikkinäisen kompassin varassa?" kysyin.
"Joo, just se.." tyttö vastasi.

Sitten juttelimme jotain, mitä en saa palautettua mieleeni ollenkaan, taisin jotenkin kommentoida tuota valintaansa, ja keskustelun aikana annoin rivien välistä ymmärtää että olisin kiinnostunut. Olin aistivinani että hänkin oli virittyneessä tilassa ja samassa tyttö nojautuikin lähemmäs kuullakseen mitä olin sanomassa. Hän avasi huulensa hieman erilleen, hänen katseensa suunnattuna omiin huuliini. Suutelin häntä, ja se huulien kosketus, ah, miten hyvältä, huumaavalta se tuntui, koko maailma pyöri, mutta hyvällä tavalla.. ja kahden huulikosketuksen jälkeen, juuri kun olis päässyt kunnolla vauhtiin, heräsin osin, uni liukui pois kuin katkennut filminauha..

Sviddu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus