Hooligans (alkup. Green Street Hooligans)

  • Tero

Elijah Wood ("Matt Buckner") onnistuu roolissaan tässä pätkässä todella hyvin. Alussa häiritsee hieman että pikku frodo on nyt West Hamissa ja joutuu kohta elämänsä ensimmäiseen nyrkkitappeluun, mutta sen unohtaa kun elokuvan toinen pääosan esittäjä, Charlie Dunham ("Pete"), tulee kuvioihin. Siitä eteenpäin elokuva viihdyttää, eikä kertaakaan edes muista katsovansa Elijahia, vaan edessä on Matt, GSE-firmaan tiensä löytänyt jenkki.

En paljasta juonesta kummempia tässä, sillä kyseessä on katsomisen arvoinen pätkä, jos ei väkivalta elokuvissa ole este, sillä sitä tässä filmissä riittää. Ja se on raadollista katutappelua, ei mitään kungfukoreilua, vaan hampaat kurkkuun ja nenä poskelle-menoa. Sitä ei kuitenkaan leffassa ihannoida, vaan sillä rakennetaan tunnelma. Mitä olisi leffa jalkapallohuliganismista ilman tappelun tappelua?

Ihmisten välisten suhteiden muutokset ovat elokuvan parasta antia ja niille rakentuukin suurin paine viihdyttämisessä. Homma toimii, eikä katkoja tule, elokuva on ohi liiankin nopeasti, juuri kun olet tutustunut hahmoihin.

Lopussa jää tunne, että on juuri katsonut hyvän elokuvan. Se on aina hieno tunne.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus