Sen täytyi olla Maailman huonointa musiikkia

  • Tero

Ja nyt päänsä pölkylle laittavat pojat bändistä Baha Men.
Nämä veikot ovat juuri ne Bahamalaiset skidipoppikuninkaat, joilla oli se vuoden 2000 kesähitti. Tässä siitä asiaa. Hyvät naiset ja herrat: Baha Men - Who Let The Dogs Out!

My doggy is nuthin'
if he don't have a ball
oh doggy hold you ball
oh doggy hold it

Ei tämä musiikki ole edes todellista. Biisi alkaa huudolla, jonka jälkeen iskee bassolinjat. Sitten tulee sähköpianoa ja Bahamusiikille pakolliset tympanit ja sun muut tamburiinit. Ja lyriikat.. ne on jostain toisesta ulottuvuudesta, jossa rastatukkaiset, halvaantuneilla kielilihaksilla varustetut englanniksi laulavat artistit istuvat rantabungalowissaan, polttelevat järkyttävän isoa.. öö, sikaria ja kirjottavat rannalla juoksevista koirista. Muutaman sauhullisen jälkeen biisi on valmis ja se esi-esitetään toisille rastatukkaisille, halvaantuneilla kielilihaksilla varustetuille englanniksi laulaville artisteille. Sen jälkeen koko saaren väestö (rastatukkaisia, halvaantuneilla kielilihaksilla varustettuja englanniksi laulavia artisteja) nyökkäilee tyytyväisenä ja toteaa: "On se varma hitti!". Sitten he varmasti yhtä tyytyväisinä käärivät uuden.. öö, sikarin.
Ei siinä mitään. Onhan tämä hyvä biisi, jos videolla on vähäpukeisia Bahamalanteisia nuoria ja kauniita tyttösiä keinuttamassa peppua. Ja koko video koostuu siitä. Ja biisiä ei tarvitse kuulla ilman että näkee videon. Mutta kun ei. Videolla on koiria. Koiria!! Ja niiden lisäksi esiintyvät rastatukkaiset, halvaan.. no, kyllä te tiedätte. Eikä radio vuonna 2000 lähettänyt kuvaa. No, ei se lähetä vieläkään, mutta tämä on tässä yhteydessä toisarvoinen seikka. Video on oltava. Peppuja on oltava.
Onneksi radioissa on kanavanvaihto. Jos se on rikki, on volyyminappi. Jos sekin on rikki, löytyy virtakytkin. Ja jos sekin on rikki, aina on ikkuna. Jos ikkunaakaan ei ole, olet pulassa.
Ihan tosi.

Näiden kaverien levy-yhtiön olisi syytä kysyä itseltään: Who Let These Dogs Out?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus