Yöllä ei nukuttu ja töihin pitäis mennä

  • Tero

Ei jumalauta ku voi väsyttää. Eräs piti seuraa yön eikä saanut sitten nukuttua juuri ollenkaan. Karuselli pyöri kolme kertaa, mikä alkaa olla mullekin jo huippusuoritus, mut sen siitä saa, hyvästä seurasta nimittäin.
Hymyilyttäähän se. Ja väsyttää piru vie!

Ja nyt pitäis mennä kirjottamaan lisäohjeita taas työpaikalle. Vastuu sucks.
Minäpä kerron mihin voitte lisäohjeenne työntää.

No ei vaan, palkkaahan siitä tulee, fixed rate overtime, eikä edes huono, joten laitanpa suuni taas kiinni, marmatus loppuu NYT!
Nightwishiä muistitikulle ja painamaan. Saan ohjeet valmiiks kolmessa tunnissa, sen lupaan.

Ai joo, eilen oli synttäribileet, Bottalla oltiin. Kaikki meni taas oikein mukavasti, oli kivaa. Nenä on hieman kipee, kaverin kanssa vedettiin huumorilla pylly vasten pyllyä pum pum, ja se viimenen pum oli kaverin takaraivo mun feissiä päin. Kaveri sano että se kuuli "a huge cracking sound", mä en kuullu mitään, kon piti irvistää ettei tulis kyyneliä. =)

Ei oo murtunu, mut varmaan hiushalkeemaa tms. kon särkee. Pitänee käydä lekurissa jos se näyttää jotain ulkoisia merkkejä tai ei lakkaa särkemästä tän illan aikana.

Ja loppuun vielä, pelkään pahinta kun Jellonat kohtaa ruotsin. Toivottavasti Sports Academyn mainoksen ennuste toteutuu (Se missä jellona seisoo jäällä, edessään kypärä ja hanska, suussaan ruotsin pelipaita).

Ja sitten töihin, soonmoro!

Soi: Nightwish - Dead to the World

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus